PILIRINA 💛💙

Barbers: подаруйте коханому турботу, на яку він заслуговує

Це саме той випадок, коли один компактний набір зможе задовольнити усі щоденні потреби чоловічої шкіри обличчя. Мій чоловік користується цими засобами на постійній основі і говорить, що кращих доглядових штучок у нього ще не було. Хоча я здивована, бо користувався він раніше навіть люксовими з чоловічих серій Clarins, Clinique та Biotherm. Але Barbers для нього зараз намбер ван. 🤷‍♀️

Відеоогляд набору Barbers Men's Face Care 🧔‍♂️

До набору входять:

✔️Очищаючий гель для обличчя Barbers Facial Cleanser Gel 150 мл

✔️Зволожуючий крем для обличчя Barbers Facial Moisture Cream 50 мл

🫧 Гель для вмивання обличчя Facial Cleanser Gel

Делікатно очищує шкіру від забруднень та надлишку себуму. Класно піниться, після використання не залишає відчуття стягнутості. Має приємний, свіжий аромат.

Формула з ніацинамідом, пантенолом та центелою азіатською сприяє підтриманню балансу епідермісу, оскільки натуральні компоненти регулюють вироблення шкірного жиру та знижують активність бактерій, які провокують запалення, покращують тон і пружність обличчя. Щоденне використання засобу допомагає зміцнити гідроліпідний бар'єр, завдяки якому шкіра краще утримує вологу. Зовсім не сушить, не порушує природного рН балансу шкіри.

Хто сказав, що чоловіки не люблять вмиватися? Детально про цей гель писала тут:

https://club.makeup.com.ua/post/48824/

🧴Зволожуючий крем для обличчя Facial Moisture Cream

О, це любов мого чоловіка! Він настільки інтенсивно зволожує навіть найсухішу шкіру, покращуючи її мікрорельєф. Має розкішну, надлегку текстуру і приємний свіжий аромат. Формула засобу з комбучею, скваланом та центелою азіатською пом’якшує шкіру, перешкоджає втраті вологи, знижує почервоніння, подразнення і підвищену чутливість. Алантоїн, бісаболол і пантенол додатково захищають епідерміс від негативних факторів. До речі, підходить для всіх типів шкіри. Можна наносити після гоління.

Більш детально з відеооглядом писала пост про цей крем:

https://club.makeup.com.ua/post/46526/

Моя половинка обожнює ці засоби. Рада, що цього року не потрібно ламати голову над моніторингом його бажань, а можна просто придбати цей набір у стильному пакуванні, бо Barbers все продумав за мене.

А якими men’s засобами користується ваша половинка? Ви вже обрали подарунки для своїх котиків? 🤓

11 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
11 грудня, 2024