K_Filonenko

Тканинна маска для обличчя з екстрактом какао та вітаміном B5 "Детокс та омолодження" Viabeauty

Тканинна маска для обличчя з екстрактом какао та вітаміном B5 "Детокс та омолодження" Viabeauty

У мене суха шкіра, і я вирішила спробувати маску Viabeauty з екстрактом какао, сподіваючись на додаткове зволоження. Маска легко лягає та не сповзає, тканина приємна до шкіри, лекало зручне, есенції достатньо. Після зняття маски шкіра відчувала себе свіжою і зволоженою. Однак, аромат маски мене дуже здивував. Аромат дуже специфічний, різкий і хімічний, зовсім не схожий на ніжний запах какао. Очікувала чогось більш приємного. Більше того, аромат тримався на шкірі ще деякий час після зняття маски.Тому есенцію після маски змила відразу. Ефект зволоження був помітний, але через неприємний аромат навряд чи куплю її ще раз.

Маска для обличчя Viabeauty "Детокс та омолодження" обіцяє глибоке зволоження, живлення та детоксикацію шкіри. Її формула, збагачена екстрактом какао та вітаміном B5, спрямована на боротьбу з ознаками старіння, покращення тонусу шкіри та захист її від зовнішніх агресорів.

Ключові компоненти та їхня дія:
* Екстракт какао: Має потужні антиоксидантні властивості, захищає шкіру від вільних радикалів, покращує її еластичність та зволоження.
* Вітамін B5 (пантенол): Сприяє загоєнню, зволожує шкіру, заспокоює подразнення та покращує її бар'єрну функцію.

Очікувані результати:
* Глибоке зволоження
* Поліпшення тонусу шкіри
* Зменшення зморшок
* Розгладження текстури шкіри

Переваги маски:
* Легко наноситься та знімається, достатньо есенції
* Приємна тканина та зручне лекало.
* Підходить для всіх типів шкіри

Недоліки:
* Неприємний запах
* Не виправдовує всіх очікувань

Маска для обличчя Viabeauty "Детокс та омолодження" може бути гарним доповненням до вашого догляду за шкірою, особливо якщо ваша шкіра потребує додаткового зволоження та живлення, але через не дуже приємний аромат наврядче куплю ще маски цього виробника.

12 грудня, 2024
K_Filonenko
12 грудня, 2024