Lytvynenko

Маска для очищення пор Dr. Jart, з якою, як медом намазана

Маска для очищення пор Dr. Jart, з якою, як медом намазана
Маска для очищення пор Dr. Jart, з якою, як медом намазана

Я жодного разу не використовувала їхні нашумілі масочки, аж соромно 😅 натрапила на Dr. Jart Porecting Solution Dermask по знижці і вирішила, що час.

Нам обіцяють, що ця корейська киснева маска очистить пори, виштовхуючи бульбашками себум з них. Також вона повинна вирівнювати тон шкіри і стимулювати синтез колагену й захищати від фотостаріння.

Просто очистити пори та висвітлити сальні нитки - для мене було б уже круто, але дива не сталося...

Тканинна маска чорного кольору, на основі деревного вугілля.

Лекало: +/- підходяще, але дещо закороткі розрізи, аби корегувати під себе.

Запах: кислувато-рослинний, не дратує, досить легкий.

Просочення достатньо.

⚠️ З тканинної основи треба зняти, так звану, плівку. Це більш тонкий та прозорий шар. Ця плівка нам не потрібна.

Склад: "чистий" та безпечний. Включає в себе і хімічні компоненти, але не агресивні, і безліч природніх, що загалом виконують функції: антиоксидантні, антибактеріальні, заспокійливі, протизапальні та зволожувальні.

Очистіть шкіру і нанесіть тонер. Нанесіть маску, регулюючи ділянки навколо очей і рота. Бульбашки очищають пори. Залиште на 10-20 хвилин. Видаліть маску і поплескувальними рухами розподіліть на обличчі залишки сироватки.

І от останній пункт я не розумію 😓 Я це зробила і пожалкувала, бо отримала неприємний ефект дуже сильної липкості та блиску. Про це згодом.

Бульбашки почали зʼявлятися досить швидко, по відчуттям на обличчі в цей момент - легкі поколювання.

Я тримала 20 хвилин і залишки просочення розподілила, за рекомендацією.

Окрім жахливої липкості, що повністю не пішла навіть після нанесення наступних етапів догляду, та окрім надмірного сяяння, що подібне до якогось глазуровання, я отримала дуже посередній ефект.

Очищення пор я не бачу, але зʼявилося відчуття чистоти загалом - чи то через самонавіювання, чи то дійсно відбулося певне глибинне очищення шкіри. Наочно я не побачила також і вирівнювання тону.

Я не придбала б цю маску вдруге, адже з прямою задачею вона не спрвилася, в моєму випадку).

Виключенням може бути варіант - використання її з подальшим змиванням залишків, аби отримати ефект загального очищення, без липкості та неприємних відчуттів від сироватки, що просочу тканинну основу.

Сильна липкість цієї маски мене прям здивувала, я таке ще не бачила 🤔 наче клеєм намастилася Та хоч брови вклала добре).

Ви користувалися саме цією, чи мали ефект? Які масочки з їхньої лінійки зможете порадити?