Коктейль для росту волосся
LUM Cocktail For Hair №1
Останній засіб з моєї доглядової трійки від LUM. і що це значить? правильно, скоро буде розпаковка-навпаки, а поки що ловіть огляд 🤩
Мінімалістичний стильний дизайн: чорний фон з написами мідного кольору. Скляний флакон 50 мл з дозатором-піпеткою, класичний для сироваток, додатково знаходиться в картонному пакуванні-коробці з аналогічним дизайном.
Мене спочатку злякало, що термін придатності після відкривання лише 2 місяці, але повірте - ви точно встигнете його використати, адже витрата на всю голову не маленька.
Склад та активи
Склад (абсолютно натуральна формула): олія ефіопського чорного кмину, біотин, нікотинова кислота, піридоксин, ретинол, токоферол
🖤 олія чорного кмину покращує мікроциркуляцію крові, ефективно зміцнює волосся, стимулює його ріст та зупиняє випадіння;
🖤 біотин сприяє активному синтезу кератину, надає локонам еластичності та увиразнює їхній природний блиск;
🖤 нікотинова кислота нормалізує протікання обмінних процесів у шкірі голови;
🖤 синергія піридоксину, токоферолу та ретинолу створює імпульс для активного росту волосся.
Цей засіб розроблений професійним лікарем-трихологом і саме завдяки високій концентрації активних компонентів натурального походження, серед яких надзвичайно ефективна олія чорного кмину, засіб пробуджує сплячі волосяні цибулини та запускає поділ клітин усередині фолікулів.
Тексутра дуже цікава: масляниста рідина золотого кольору, але не густа і не рідка одночасно, дуже подобається тим, що не розстікається.
Спосіб використання:
Я користуюсь ввечері після роботи ( двічі на тиждень) і на наступний ранок мию голову.
Збовтую вміст флакона до отримання однорідної консистенції, наношу піпеткою на шкіру голови, масажую пальцями і скрабером голову, додаю кілька крапель на руки і розподіляю по всій довжині волосся. Необхідно витримати не менше на 40 хвилин, але краще довше, або взагалі всю ніч, як я. Засіб не залишає слідів та не фарбує голову, тому голову нічим покривати немає потреби. Вранці мию голову своїм звичайним доглядом.
Коли я підбирала собі цей догляд, лікарка-трихологиня попередила мене, що засіб має ряд протипоказань:
- жирна себорея;
- встановлена андрогенетична алопеція;
- непереносимість інгредієнтів у складі;
- підвищена чутливість шкіри голови;
- активна фаза прояву псоріазу волосистої частини шкіри голови
і я підтвердила, що не маю нічого з вище перерахованого, лише тоді отримала "добро" на оформлення замовлення.
Також вона мені додатково порекомендувала в догляд: пілінг для шкіри голови про який я розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/58723/ та флюїд - тут https://club.makeup.com.ua/post/58685/.
Тепер по результату. Волосся вимагає комплексного підходу! Я вже кілька місяців слідкую за аналізами, додала до раціону відповідні бади та вітаміни, використовую засоби проти випадіння та для росту волосся, тому я дійсно бачу зараз результат: менше випадаючого волосся - відповідно більша густина, багато нового волоссячка та взагалі покращення стану пасм, можу сказати, що я задоволена отриманим результатом.
Коментарі (0)