SKOMSKA

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Більшість з нас писали плани на 2024 рік. Особисто в мене вони були не тільки на б'юті тему, а просто "життєвий" список на 2024 про них в дописі : https://club.makeup.com.ua/post/28225/ .

Підсумки:

• 1. Один із самих важливих -чек-ап організму.

Це затягнулось на цілий рік , різні обстеження, та лікарі і тільки нещодавно я вийшла на фінішу пряму. Потрібно було чіткіше проговорювати своє бажання🙃

• 2. Слідкувати та займатись емоційним станом.

Цей пункт для мене був дуже важливий . Мій стан покращився, але він досить не стабільний через обсавини , що навколо, тому якщо я втримаю даний стан- це вже буде дуже добре.

• 3. Не пропускати розтяжку та йогу.

Через емоційний стан - я пропустила все ...і тільки нещодавно відновила заняття з йоги...і я це сприймаю нормально, значить так було потрібно .

• 4. Навчитись сідати на шпагат .

Чуда не сталось , адже я закинула розтяжку.

• 5. Проводити більше часу з важливими людьми .

Намагалась на максимум, але мого ресурсу нажаль, дуже мало , тому часто проводила час на одинці з собою.

• 6. Прочитати мінімум 5 книг (мені важко дається читання, адже відразу засинаю, тому хоча б так).

Лише 2 книги і прицьому переглянула багато реаліті-шоу на Нетфлікс, які я так обожнюю, бо не потрібно аналізувати і т.д. все просто, та легко.

Я за це себе не заганяю, що хотілось, те і робила😂

• 7. Спробувати щось нове для себе: гончарство, кінні прогулянки, танці...

Відвідала гончарство, дуже сподобалось, кайфанула, зробила підставку під пахощі.

• 8. Мінімізувати гардером та косметичку, очистивши простір. Залишити лише те, що дійсно потрібно і подобається.

Багато що викинула, але і багато засобі знову з'явилось , тому тут 50 на 50.

• 9. Слухати себе, відслідковувати свої емоції, бажання, думки , та реалізовувати бажані запити .

Виконувала на максимум.

• 10. Відвідати ретрит в горах.

Тут не збулось , хоча планувалось, але потім все пішло не по плану. Були гори з екстримом, але без ретриту)

• 11. Покращити ведення дописів та фото матеріалів в профілі на make up. Більше знімати відео.

Над цим суттєво працювала. Нові фони, світло, декорації. Багато відео .

• 12. Вчитись концетруватись на хороших моментах , та бути вдячним.

Стараюсь на максимум, але оставини не завжди сприяють цьому.

Хочу доповнити, що за 2024 рік я відкрила для себе багато крутих брендів та засобів.

Важливий плюс для мене , що завдяки відвідуванню лікарів - я маю ремісію акне, що мене дуже радує.

Кайфую від того, що знімаю, створюю фото, відео та пишу дописи.

Обожнюю спілкування з Вами , читати Ваші відгуки та дізнаватись про нові продукти .

2024 рік був не легкий, але він точно пішов на користь , що в "життєвому", що в б'юті плані. Вдячна собі за всі рішення та вчинки . Залишаю фото з моменту, коли я відчувала себе максимум спокійно, гармонійно, та щасливо.

З нетерпінням чекатиму на Ваші дописи!

12 грудня, 2024
SKOMSKA
12 грудня, 2024