Кузя Ю-а

Абсолютний догляд з nivea

Мій чудо-боксик догляду та турботи вже зі мною! І хочу, що б ви відчули цю атмосферу також 💖

Цей бренд - золотий стандарт турботливого догляду та косметичного балансу. І до мого боксику увійшли найкращі цікавинки.

1. гель для інтимної гігієни NIVEA Intimo Mild Comfort

2. NIVEA Care Diamond & Argan Oil Гель для душу

3. Бомба із зволоженням та відновленням для тіла NIVEA Repair & Care 12% Glycerin + Vitamin E Cream

4. бальзам для вуст NIVEA Original

Почнемо з гелю для інтимної гігієни NIVEA Intimo Mild Comfort.

Одразу відмічу нереально ніжні аромати засобів і цього також. Розкішні, пудрово/молочні аромати.

Цей гель для інтимної гігієни став моїм улюбленцем! Його делікатна формула ефективно очищує, не викликаючи сухості чи дискомфорту. Завдяки молочній кислоті та екстракту ромашки шкіра залишається зволоженою і захищеною, а бетаїн заспокоює подразнення.

Особливо сподобалось, що засіб не містить спирту, лужного мила та штучних барвників, що робить його ідеальним для щоденного використання. Легка текстура, ніжна пінка і приємний аромат додають ще більше комфорту під час догляду.

Рекомендую тим, хто цінує якісний і безпечний догляд 💙

І найголовніше, жодних реакцій, та дискомфорту.

Або... ніжніше ніжного!

Арганова олія у складі дбайливо піклується про шкіру, роблячи її м'якою, гладенькою та захищеною від пересихання.

Квітковий аромат додає нотку розкоші в щоденний ритуал, а екологічний підхід бренду (99% біорозкладна формула і пляшка з переробленого пластику) — приємний бонус для тих, хто дбає про природу 🌿.

Ідеальний вибір для щоденного використання! Ваша шкіра скаже вам «дякую» та аромат... наповнить день гарним настроєм.

А ще, дійсно, завдяки блиску текстури, він ніби сповнений діамантів! Розкіш, що додати..

400 гр догляду та зволоження! Відновлення та відживлення.

Завдяки високому вмісту гліцерину (12%), вітаміну Е та пантенолу, він забезпечує глибоке зволоження, заспокоює подразнення та дарує відчуття шовковистості шкіри на 72 години.

Особливо сподобалось, як швидко він справляється з огрубілими ділянками, усуває лущення і залишає шкіру гладенькою та оксамитовою. Крем універсальний — підходить для обличчя, рук і тіла, що робить його ідеальним для щоденного догляду.

Не залишає відчуття жирності на шкірі. Ніжний аромат та приємна текстура. І реально рятівник зимою! 😇

Ну тут, ноу комментс) Він просто ідеальний! Бальзам на основі натуральних олій та масла ши. Як на мене - легендарочка.

а губи після нього, такі мʼякі та ніжнющі! Це любов!

взагалі, компактна класична форма та зручне пакування. Мала донька вже забрала собі його :)

Мяу, дуже задоволена 💋

13 грудня, 2024
Кузя Ю-а
13 грудня, 2024