𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Кавові скраби для тіла Original та Orange

Нещодавно Joko blend випустив кавові скраби в більш зручному форматі у чотирьох варіаціях. Я маю 3 скраби із цієї лінійки, про вишневий писала раніше, а сьогодні ділюся враженнями про Original і Orange.

В принципі, усі скраби між собою схожі і різниця між ними лише в ароматах і складі між деякими компонентами (в більшому, це стосується наявності різних олій).

Я обожнюю кавові скраби, починаючи від самого аромату і до найбажанішого скрабуючого ефекту в плані жорсткості, бо надто ніжні і делікатні не люблю.

Скраби випускаються у пластикових банках з додатковим захистом у вигляді мембрани, яка щільно закриває горловину тари.

Об'єм: 200 грам

Структура/консистенція усіх скарбів майже однакова. Усі вони на основі арабіки в поєднанні з морською сіллю. Також містять глину і додаткові компоненти.

Гранули не грубі, без гострих країв, шкіру не травмують. Суміш густа, не олійна, але наявність олій відчувається. Сама маса розсипчата, але не надто суха.

Кавовий скраб для тіла в банкці Joko Blend Original - класика кавового скрабу.

Відкривши банку, із неї доноситься спокусливий аромат, який неодмінно потішить кавоманів. Також я відчуваю легкі шоколадні ноти. Для мене аромат неймовірно приємний, густий і обволікаючий.

У складі цього скрабу присутні такі компоненти: арабіка, морська сіль, глина, оливкова олія, кунжутна, солодкого мигдалю, какао та вітамін Е.

Кавовий скраб для тіла в банці Joko Blend Orange

Візуально практично однаковий, має не менш привабливий кавовий аромат у супроводі цитрусових нот. Поєднання кави і апельсину - теж нереально смачний дует, нікого не залишить байдужим. Звучить насичено і бадьоро.

В складі містить: арабіку, оливкову олію, морську сіль, каолін, олію солодкого мигдалю і макадамії, екстракти насіння кінського каштану, мускатного горіха, хвоща, фукусу, перця чілі, гвоздики, олію апельсину, грейпфруту та бергамоту, а також вітамін Е.

Щодо дії скарбів і їх властивостей, то я не бачу між ними відмінностей. Для мене вони практично однакові, тож буду описувати одразу обидва.

Так як маса скарбів не волога, щоб усі гранули були надійно зчеплені між собою, то вони можуть трохи осипатися, але якщо наносити акуратно, то можна цьому запобігти.

Кавові скраби ретельно шліфують шкіру, ефективно видаляючи ороговілий шар. Ступінь жорсткості тут саме така як я люблю, гарна. Звісно, що скрабуючий ефект ще залежить від інтенсивності тертя, тож можна створити як бережний, так і більш грубіший, кому як подобається.

В процесі маніпуляції вже краще відчуваються олії, але їх тут як раз оптимальна доза, щоб вони глибоко зволожувати, насичували епідерміс, та не лишали зайвої жирності. Після змивання олійки трохи відчуваються, але це не важка масна плівка. Як раз завдяки їм шкіра ідеально зволожена, отримала чудове живлення, що навіть не потребує нанесення додаткового догляду.

Скраби гарно очищують, забезпечують неймовірну гладкість, тонізують, підтримують еластичність, роблять шкіру на дотик неймовірно м'якою і оксамитовою. Під час улюбленого ритуалу ванну кімнату заповнює приємний кавовий аромат і ще довгий час лишається на тілі.

Це прекрасні скраби, з хорошим складом, які приємно вражають якістю і ефектом. Я від них в захваті.

Дякую за увагу

12 грудня, 2024
12 грудня, 2024