guildenstern

помада від українського бренду careful cosmetics

окей тож я цікавлюся українськими брендами і, якщо дізнаюсь про якийсь, обов'язково хочу затестити. ну і так сталося з цим продуктом теж, це "помада для губ та щік" від careful cosmetic.

одразу хочу сказати, що є імовірність того, що пігменту вже просто вийшов термін придатності - інакше що це за дивні горбики? but i digress.

чи вийшов термін, перевірити не можна, адже на баночці ніяких позначок немає. тому, якщо вважати, що все ок, питання викликає насамперед запах.

як тільки кришечка була відкручена, мені в ніс одразу вдарив абсолютно гидотний запах, я навіть не знаю, з чим його порівняти. якби це був якийсь жир чи щось схоже, принаймні було б зрозуміло. і це при тому, що всунути туди носа я ще не встигла - баночка була на відстані руки від мене.

що цікаво, хтось десь уже скаржився на запах, але я не пам'ятаю, де читала цей відгук.

також мене дивує наявність титану діоксиду в складі - це у принципі нормально для косметики, проте він у більших дозах токсичний (є канцерогеном), але бренд позиціонує себе як сфокусований на натуральних інгредієнтах, тому.... :/

щодо кольору/пігментації: я змогла себе перебороти і всунути туди мізинчик. колір фактично прозорий, зовсім не насичений.

не знаю, чи я прикріпила той самий пігмент у продуктах, бо в них всіх різні упаковки. але це точно -8/10 від мене, бо інакше розчарування від людини, яка любить акуратні баночки, висловити неможливо. а вам бажаю тільки приємних вражень від косметики)))

12 грудня, 2024
guildenstern
12 грудня, 2024