Маска від LUM: із соломи у шо вк
Довготривале відновлення волосся за одну хвилину разом із маскою Black Seed Oil Power ⏱️
А от тепер перейду до фавориту з усієі трійці засобів LUM Black Seed Oil Power — маски для волосся, яка, звісно. у комплексі, справила на мене неабияке враження.
Нагадаю, всі ці продукти створені професійним трихологом Наталією Вєтровою. І, повірте, це відчуває моє пористе волосся, на яке я іноді витрачаю колосальні кошти, а тут украінський бренд створив продукти, які зрівняються з мало якими професійними засобами, якими раніше користувалася.
ПРО МОЄ ВОЛОССЯ: пухнасте, хвилясте, неслухняне, товсте, іноді кучеряве і пористе. Волоски після миття завжди стирчать у різні боки. Фарбована порошкомдовжина. Кінчики сухі, але не січуться.
Ефект після використання тріо тут:
ОРГАНОЛЕПТИКА МАСКИ
Консистенція густа та щільна. Розподіляється по волоссю легко.
Аромат ненав'язливий, пахне природніми оліями.
АКТИВНІ РЕЧОВИНИ У СКЛАДІ:
▪️Олії чорного кмину, жожоба та аргани зміцнюють і відновлюють волосся, стимулюючи регенерацію волосяних фолікулів. Надають блиск та шовковисту гладкість волоссю.
▪️Амінокислоти серин і цистеїн - «будівельні білки», з яких складається волосся. Простими словами, органічні сполуки, які є одиницями білків, у складі яких залишки амінокислот з'єднані пептидними зв'язками. Вони відновлюють кутикулу.
▪️Гідролізат протеїнів пшениці являє собою високомолекулярний білок, за складом схожий з білками волосся та шкіри людини. Він відновлює структуру волосся, живить кератинові лусочки і зволожує. Блиск і пружність — звідси.
▪️Кератин, колаген, протеїни шовку та еластин розкішно відновлюють. Про них вже детально писала у минулих дописах, вони входять до шампуню та бальзаму.
▪️Екстракт ромашки робить локони еластичними та блискучими.
▪️Бетаїн інтенсивно зволожує та відновлює волосся.
▪️Сорбітол покращує стан волосся та його структуру, надає їм блиску, усуває подразнення шкіри голови. Діє як гліцерин.
▪️Олія солодкого мигдалю пом'якшує та полегшує розчісування.
ЯК ВИКОРИСТОВУЮ?
Маску наносила на вологе волосся після миття на 10 хвилин. Відчуття не передати словами після змивання, коли пальці ковзають між мокрими локонами ще у душі. Для мого волосся це розкіш, бо завжди я прочесую і видираю іх гребенем. А тут все так просто.
ЕФЕКТ
Вражає, чесно кажучи. На дотик волосся м'яке та еластичне. Кінчики помітно стають слухняними навіть без фену, на дотик теж помітно пом'якшуються. Навіть у моменті висихання відчуваю, що волосся м'яке, пружне і довгий час залишається вологим, бо від більшості масок ефект зникає відразу після сушки. Ту ні! І головне — я можу не мити волосся більш, ніж чотири дні і на голові волосок до волоску, без антен. Левиці з пористою гривою мене зрозуміють. Я вражена!
Скажу відверто, маска Black Seed Oil Power мене дуже здивувала своєю дієвістю. Вона має дуже хороший склад і гріх цим не скористатися. Ставлю найвищий бал! Однозначно рекомендую спробувати блондинкам з пористою текстурою.
Коментарі (0)