Лінійка Bіelenda Skin Clinic Professional Mezo
Доглядова косметика від якої я бачу результат
Привіт. Я вже давно користуюся цією лінійкою від польського бренду Bіelenda, не пам'ятаю які вже по рахунку кожна із цих баночок) і знаю що багатьом вона відома, навіть тим хто ще не купував)
Новими баночками з цієї серії запаслась ще влітку, була тоді на них крута акція в магазині і мені три продукти обійшлися в районі триста гривень). На першому фото ще все запаковано але сьогодні дістала зі свого комоду, так як у мене закінчилася сироватка ( друге фото).
Ця лінійка призначена для розгладження зморшок, вирівнювання рельєфу шкіри, висвітлення, звуження пор, загалом зробити вашу шкіру сяючою і рівною.
У мене не дуже проблемна шкіра, якийсь сюрприз у вигляді прищика може з'явитися раз в місяць. Купую щоб вирівняти тон обличчя, надати їй сяйва і вирівняти рельєф.
Лінійка призначена для жирної проблемної шкіри але не дивлячись на те що у мене суха - мені теж підходить. Отже що входить в лінійку і чим я користуюся.
Активний коригувальний тонік Bіelenda Skin Clinic Professional Mezo.
Особисто я бачу від тоніка результат у вигляді рівнішого кольорі обличчя і зменшення пор. Трішки шкіру зволожує, не викликає подразнень. Перший етап перед нанесенням сироватки або крему.
Активна коригувальна сироватка Bіelenda Skin Clinic Professional Mezo.
Користуюся нею три рази на тиждень після тоніка перед кремом з цієї ж лінійки.
Сироватка може інколи щіпати обличчя перших пару хвилин після нанесення, потім це минає, також трішки липне перших 10 хвилин. Використовую її на ніч.
Мені вона дарує зволоження, і ще краще звуження пор а також прискорює відновлення шкіри обличчя, робить рівномірний тон обличчя. Висипів якихось не викликає, але шкіра в мене вже знайома з кислотами).
Активний коригуювальний крем Bіelenda Skin Clinic Professional Mezo Anti-age.
Завершальний етап. Використовую крем через десять хвилин після сироватки, а якщо сироватку не використовую в цей день, то після тоніку.
Після нанесення крему відразу відчувається зволоження.
Починаю користуватися цією лінійкою в холодну пору року, коли сонечко не таке вже активне. Серія має приємний аромат.
Комклесне користування цією лінійкою дає моїй шкірі висвітлення та рівний тон ( забула сказати що у мене є веснянки і вони стають світлішими), свіжий вигляд обличчя, пружність, зменшення пор, зволоження, рівнішиш рельєф .
Перші результати вже стає помітно через десять днів використання.
Надіюсь була корисна. До зустрічі.
Коментарі (0)