𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Спонж для макіяжу Makeup Beauty Sponge Lilac

Тональні засоби найчастіше я наношу за допомогою спонжа, тому такий девайс незамінний в моїй косметичці.

У Joko Blend є декілька варіантів в різних формах і кольорах. Для себе обрала каплеподібний зі скошеним зрізом у симпатичному ліловому (бузковому) відтінку.

Спонж випускається у прозорій пластиковій коробці.

Зроблений він із безлатексного поліуретану.

Постороннього запаху бьюті блендер не мав.

Матеріал приємний на дотик, м'який. У вологому стані стає ще більш м'якеньким.

Перед першим використанням вимила спонжик з милом і мене приємно потішило, що він зовсім не линяв. Мій попередній був якийсь невдалий і з нього довго сходила фарба, тож з цим все ок.

Я надаю перевагу саме таким формам зі скошеним зрізом, так мені зручніше розподіляти тональні засоби. І зазвичай я роблю це вологим спонжем. Так і витрата тонального суттєво менша і покриття виходить не таким щільним.

Після змочування спонж збільшується у розмірі мінімум в 2 рази.

За його допомогою вдається гарно нанести тон. До шкіри матеріал приємний, основа лягає рівномірно, без плям.

Іншою стороною зручно працювати щоб наносити консилер у куточках ока. З таким девайсом можна швидко нанести тон, отримавши ідеальне і невагоме покриття.

Спонж мию кожного разу після використання. Він не деформується, із вологого стану приймає попередню форму. Користуюся вже тиждень і поки що з ним все нормально, не потріскався.

Дякую за увагу

13 грудня, 2024
13 грудня, 2024