#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Добре що є допис де ми будували плани, так легше побачити що вдалось досягти за цей рік, а що ні.

1. В цьому році я стала мамою і коли я писала план на 2024 рік я була ще вагітною і мріяла повернутись в до вагітну вагу або навіть скинути 5 кг. Моя довагітна вага 65 кг, ціль була 60 кг, зараз я важу 63 кг. Зараз я важу менше ніж до вагітності, але ще не досягла бажанної цифри, тому вважаю план виконаним на половину.
  2. Також я хотіла покращити якість шкіри тіла, цього я досягла я вважаю і буду лише продовжувати вдосконалюватись. Для цього я використовую щітку для сухого массажу, скраб та масло для тіла. І повірте мені дівчата при регулярному використанні, результат дійсно є.
  3. Ходити 10000 кроків вдень було однією з моїх цілей яку я виконала. Зараз навіть взимку я проходжу +- 10000 кроків, в цьому мені допомогають прогулянки з коляскою, гуляю я по 2-3 години поки дитина спить, майже в будь яку погоду і це одна із причин чому я швидко повернулась в допологову вагу.
  4. Також я хотіла піклуватись про своє волосся, робити масочки. Це я регулярно виконую, до речі нещодавно в мене вийшов пост про мої улюбленні масочки. Звісно я маю тепер менше часу щоб походити з маскою, але все одно роблю їх.
  5. Також я повернулась до процедури лазерної епіляції, на манікюр та вії як і хотіла

Так я досягла не всього що планувала, але вдалося виконати половину цілей, що я вважаю успіхом аналізуючи як змінилось моє життя за цей рік.

Моя зовнішність дійсно кардинально змінилась, я стала краще ніж була до вагітності, хоча відновлюватись після пологів мені було дуже важко і інколи мені не вірилось що колись у відображенні я побачу колишню себе.

Не останню роль у моїх змінах зіграв MUC, тут я знайшла для себе багато натхнення та мотивації.

Тепер я з нетерпінням чекаю що принесе з собою 2025 рік🎄

13 грудня, 2024
13 грудня, 2024