Натуральний спрей проти випадіння волосся з індійськими цілющими травами від Comex Ayurvedic Natural
Засіб від випадіння волосся з хорошим складом
😍Веганська продукція
😍Не тестувалася на тваринах
😍Український виробник
Пакування
Велика баночка, спрей добре розпилюється
Текстура + запах
Він не жирний, більше як водичка, корені не жирні від нього. Запах дуже легкий, травʼянистий
Склад
- Aqua with infusions of Indian herbs (amla, henna, bhringraj, shikakai, aritha, tulsi, neem, manjistha):
• Amla (Emblica officinalis): багата на вітамін С та антиоксиданти, сприяє зміцненню коренів волосся, стимулює ріст
• Henna (Lawsonia inermis): кондиціонуючі властивості, зменшує ламкість
• Bhringraj (Eclipta alba): стимуляція росту волосся та зменшення випадіння
• Shikakai: натуральний очищувач, який зміцнює корені волосся
• Aritha (Sapindus mukorossi): м’який природний миючий засіб, який допомагає підтримувати чистоту шкіри голови
• Tulsi (Ocimum sanctum): має антисептичні та протизапальні властивості, допомагає боротися з лупою та подразненнями
• Neem (Azadirachta indica): протизапальний компонент, корисний для боротьби з інфекціями шкіри голови
• Manjistha (Rubia cordifolia): покращує кровообіг, що сприяє живленню фолікулів
- Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein - забезпечує зміцнення волосся, створює захисну плівку та додає блиск
- Panthenol / D-panthenol - зволожує та запобігає ламкості волосся
- Cocos nucifera (coconut) fruit extract / organic coconut extract - живить і зволожує волосся, робить м’яким і блискучим
Тож,
Спрей має потенціал для підтримки здоров’я волосся завдяки великій кількості рослинних інгредієнтів (які мають доведену ефективність), які підтримують здоров’я шкіри голови, живлять корені волосся та сприяють їх зміцненню, забезпечують природне очищення та покращують кровообіг
Але цей засіб не панацея від випадіння, тут немає супер активних компонентів (той же міноксиділ) + випадіння волосся може мати багато факторів: гормони, дефіцити вітамінів, стрес тощо. Також важливо враховувати, що є ризик алергій на натуральні компоненти + тут є ароматизатор
Тому, як профілактичний засіб або доповнення до комплексного догляду за волосся, він просто супер. Корисний для зміцнення волосся, поліпшення стану шкіри голови, підтримання здоров’я волосся при легкому випадінні, зовнішніми чинниками (наприклад, стресом чи сезонними змінами
Я купила його до того, як вчиталась в склад 😁 сподобалось, що він веган і не тестувався на тваринах (для мене це прям величезний плюс) + не побачила якихось серйозних ризикових компонентів. Наразі я використовую його через день, а то й рідше, коли використовую мезоролер, але планую користуватись щоденно, бо склад во 👍
Коментарі (0)