Мультитаскер-праймер від Rimmel
Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer
Цей продукт мене цікавив найбільше і одразу скажу, шо не розчарував саме як праймер. Бо, якщо чесно, як хайлайтер я слабо його уявляю - тут ситуація навпаки як з метеоритами герлен - вони слабо схожі на пудру, а більше на хайлайтер. Але тут, можливо, працює саме відтінок, у мене 002 - Fair Light, а якби був, наприклад 006 - Medium Deep - то він би чудово працював і як бронзер і як хайлайтер. Я подивилась кілька відео-оглядів цього продукту з різними свотчами і зрозуміла, що саме цей - дійсно працюватиме як праймер і не більше (можу помилятись, це моя суб'єктивна думка).
Дуже круте стильове пакування, важкий скляний флакон з товстого прозорого скла 30 мл. На флаконі вся необхідна інформація, хоч і знову частково заклеєна наклейкою (до речі, я передивилась всі свої засоби, замовлені в цей період, і вони всі мали такі наклейки, не залежно від того чи це подарунок за промокодом чи ні. не зовсім зручно, якщо ти купуєш на подарунок. Наклейка повинна віддиратись легко, не залишаючи сліду). Але ми бачимо що продукт веганський, не тестується на тваринах та після відкриття має аж 24 місяці.
Чомусь я очікувала, що під кришечкою мене чекатиме помповий дозатор. Але кришечка одразу "вийнялась" з великим фетровим (так вказано на сайті) пензликом-аплікатором 😁. Що ж, це було моє перше здивування. Друге - це колір. У мене невеликий досвід з подібними засобами, але вони всі були якісь напівпрозоро-кремові, тут же щось максимально схоже на тонуючий флюїд. Відтінок здався на шкірі рижувато-жовтуватим, але після розповідлення по шкірі (пальчиками) він виглядав доволі природнім. Хоча шкіра набула блиску, я не люблю такий ефект, в мене й так жирна шкіра, яка блищить і без спеціальних засобів для цього 😁. Тому праймер забрала подружка, яка любить такий ефект і користується тоналкою - сказала, що дійсно він є класною базою для цього, тон лягає значно краще і взагалі шкіра приємніша та "рівніша" після нього. Я після нього наносила на обличчя пудру і мені теж сподобалась їхня взаємодія разом.
Класно, що цей праймер також має зволожувальні та відновлювальні властивості, зумовлені високим вмістом натуральних компонентів, також збагачений натуральними біопептидами і містить антиоксидантні вітаміни С та Е.
Склад: Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Carbonate, Trioctyldodecyl Citrate, Isododecane, 2,3-Butanediol, Glycerin, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Sodium Chloride, Trimethylsiloxysilicate, Boron Nitride, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Propylene Carbonate, Panthenol, Triethoxycaprylylsilane, Methicone, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Tocopherol, Pantolactone, May Contain +/-: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].
Взагалі, цей продукт мене дуже зацікавив, тільки у іншому відтінку, щоб використовувати як хайлайтер. Якщо говорити саме як про праймер, то мені цей відтінок підійшов ідеально, але не бачу сенсу собі його залишати, оскільки нещодавно купила праймер від нікс.
Коментарі (0)