getejra

Консилер-мультитаскер від RimmeL

У яких лише блогерок я тільки не бачила цей консилер - як то кажуть "чула про нього з кожної праски" - тому було цікаво спробувати. Хоча одразу скажу, що для себе я придивляюсь Rimmel Multi Tasker Wake Me Up Concealer & Foundation з охолоджуючим наконечником (не купувала, бо сподівалась, що рандом обере мене нарешті там, де я справді хочу отримати бокс 😁 але дива не сталось)

Пакування стильне та якісне, дуже красиво оформлена срібляста кришечка, розмір 10 мл. Особисто мені не подобається великий аплікатор, але багатьом зручно наносити ним продукт, тим більше він має вбудований резервуар. Термін придатності 24 місяці і це супер зручно для таких

користувачів як я, які користуються ним раз в місяць в кращому випадку.

Консилер-мультитаск�ер від RimmeL

Відтінок у мене 020 Fair — це другий за світлістю відтінок. Він доволі світлий, але гарно підлаштовується, оскільки вископігментований і мої синці перекрив непогано. Він візуально освітлює темні кола під очима та надійно маскує дрібні недосконалості.Його можна використовувати на все обличчя ( я так роблю зі своїм щільним Bless). Він самофіксується, що для мене є великим плюсом, оскільки не люблю запудрювати обличчя.

Текстура доволі жирна (хоча в описі вказано навпаки) та щільна, але гарно розтягується та добре розтушовується - тому засіб доволі економний. У мене була гарно зволожена шкіра перед нанесенням- тому мені не підсушив, бо читала і такі відгуки на нього. Гарно протримався протягом дня, не запав в зморшки та не скочувався.

Це мабуть єдиний продукт який викликав у мене бажання залишити його собі. Але тут прийшла донька-підлітка подруги і сказала, що вона вмре без нього 😁 то було вагомим аргументом, щоб віддати його малій.

До речі, я так нещодавно віддала свій мейбеліновський консилер доньці іншої подруги, бо таке відчуття, що вона його їсть -він у неї зникає за пару місяців, а у мене виглядає не тронутим - вона дала мені натомість залишки свого, які я планую "добити" в цьому місяці і відправити в викидушки, отакий от у нас вийшов бартер. Але хай краще його використають за призначенням - ніж я викину повну банку із-за простроченого терміну після відкриття. Та й таке 😁

13 грудня, 2024
getejra
13 грудня, 2024