Думала ЗАЛИШУСЬ БЕЗ ВОЛОССЯ🤣
Мій стрес під назвою Schwarzkopf Brillance L12 ультра платинум Більш не буду купувати! 🤣
В мене дуже довге, сухе , пористе фарбоване блонд волосся з темно-русявим корінням. Можливо вона краще підійде для короткого волосся або для салонного оперативного, швидкого використання.🤣
Дуже екстра-швидко діє.
Фарбувала вдома, ну як майже завжди.
Зазвичай купувала Гарньер світлого відтінку, а це вирішила плям білий блонд взяти щоб коріння підкрасити. Майже з самого початку нанесення на коріння волосся почало підпікати шкіру голови. А вже через хвилин 10
- неможливо було терпіти як випікало шкіру
- здавалось волосся зараз випаде прямо під корінь
- дуже нереально швидко , неочікувано освітлило волосся
- корені в результаті залишилась жовтуватими
Коротше кажучи я злякалась, що взагалі без волосся залишусь і не чекала, як зазвичай з іншими фарбами 20-40 хвилин ,почала змивати.
Слава Богу волосся залишилось на голові😅 Коріння жовте, раніше освітлені участки волосся білющі наче як у відьми)) Ну авжеж я спробувала спасти ситуацію тоніками, для нейтралізації жовтизни з рожевим чи фіолетовим відтінками і надання більш рівномірного кольору волоссю. Допомогло тільки частково сховати погрішності .
фото з того періоду після фарбування)))
А я ж придбала аж 2 упаковки 🤣 Друга й досі валяється десь у квартирі.
Такий темп і агресивність фарби не для мене. Може у кого чоловіча зачіска і мастер в салоні буде наносити швидко , то може й кращий буже ефект.
Після пережитого стресу я користувалась знову тільки перевіреними раніше Garnier та Inebrya Bleaching Powder Violet(На нього додам тут посилання)
Оцей РЕКОМЕНДУЮ Inebrya Bleaching Powder Violet освітлювач якісний
А цей НЕ РЕКОМЕНДУЮ 🤣- стрес під назвою Schwarzkopf Brillance L12 ультра платинум
Коментарі (0)