Вітаю, зі всіма прейдешніми св'ятами!!!
Сьогодні на розляді, мої продукти- від бренду Bogenia 🌹
🎉 Нехай здійсниться кожне заповітне бажання, а особливо - кожного українця! 2025 посилаємо, промінці бажань, на добро, мир, перемогу, добробут, спокій, дуже чекаємо і працюємо на це)✨️
Сьогодні я буду, хвалити і журити..)
Ну почнімо з того, що дуже гарне пакування, достойне уваги бренду Bogenia, скляні флакони, якісний пластик, гарне оформлення дизайну, коробки в які запаковують то щось, хочеться щось замовляти із Bogenia, знову і знову) Bogenia країна виробник P.R.C типу китай, а реєстрація бренду 482 Україна.
Крем ові засоби контурування, із серії Angelic - рум'яна 05, 04 і контурний скульптор 004 8.5 g
З того, що дуже сподобалось, із продукції - це контуруючий стік і рум'яна, останні хочеться, всі кольори мати в колекції)Тушується дуже швидко, пігмент нікуди не зникає, тон не стягує, не зникає, мабуть і на запудрене обличчя, буде все ідеально(але я того не пробувала) бо мені, і звичайним способом, достатньо, під пудрою все видно, і бачу на своїй жирній шкірі, до кінця дня)
От читала на запах жаліються, мені аромат спецій, не чимось хімозним.Контур трішки наче, має шоколадний аромат, і ви взагалі знали, що є 04 taup відтінок, я ні, ні одному магазині не бачила, тільки в пошуку гугл знайшла, і це такий підходящий для світлих відтінок, чула 03 теж достойний але більш в теплу сторону, 04 же холодну, тушується теж дуже гарно, і це той продукт, що я не хочу дублювати сухим контуром, мені достатньо цього стіку, я так давно не була щаслива від таких знахідок, а ціна питання було 110 грн, після стирання залишився тінт.
База під макіяж з матуючим ефектом Velvet perfect skin spf10 30ml
База матувальна теж сподобалась, оформленя скляне, помпа, за такий не дрогий продукт супер, вона ще гарно і делікатно із легким сяєнням, але більше для моєї жирної - зволожує, а не матує, в поєднані з наступним тоном, гарний заблюрений фініш, на моїх широких порах, стійкість середня, не мега, звісно, але загальне враження приємне, рука тягнеться✨️
Bogenia Angelic longwear foundation, 02 ivory
Тональна основа - дуже прорекламована була в тікток і взагалі, хоча перші тони дуже окислюються, і мій 02 ivory взагалі одразу ваніль, беж але не ivory, але сама текстура тону, тонко наноситься, а пігмент перекриває, стійкість середня, в пори не западає, з попередньою базою - це метч, але розбавляючи з більш світлими тонами, аджастером, це хочеться наносити, висип не викликає, на знижках 125 грн взяла, але питання до виробника, чому їм так складно, зробити самі світлі тони, ціни не було б, це вже 2й їх тон, з такою проблемою з кольором, до цього в мене був вельветовий тон, те саме з кольором у самого першого номеру, в лінійці, на салфетці - це просто помаранч🤷♀️
Помади із серії Lipstick velvet 108 delicious nut i матова помада олівець 008
💄Що стосується губ, матовий олівець 008 навіть гарну стійкість має, але після жирної їжі зійде, але не сушить губи, і колір бургунді, це те, що я шукала цілу осінь. І кремова помада 108 відтінок, комфортна трішки з цікавим запахом, але в горлі не гірчить, осінній колір горіховий, хочу ще молочного шоколаду 102, або 104 стійкості немає такої, як попередня, але хто за комфорт, й мінімальне зволоження, за 50-60 грн, можна брати😊
Пензлики для макіяжу Bogenia Proseries TULIP, AZALEA, LILY щоб це не означало, для тону і кремових текстур, мілкіший для консилеру і для тіней
І ті що недавно придбала пензлики, для тону 005 трішки скошений, для консилеру і кремових 013 круг ленький невеличкий, і для тіней 008 кремових гарно, сплюснутий
Якість звичайних синтетичних пензлів, яскраво оформлені, тільки чорні надписи стираються, кольоровий ворс, практичні, брала на знижці. Гарно миються. Є ще пензлі серії Eco то вже дороще і солідніше. Я маю багато знахідок з Алі, то вже показую у своєму телеграмі і ютуб каналі triskibaya ✨️ Заходьте в гості
І чекаю в коментарях ваші знахідки бренду Bogenia, або навпаки розчарування.
Дякую за увагу, тихого і мирного нам усім❤️
Коментарі (0)