Сушити волосся феном чи ні?
В наш час багато хто не хоче сушити феном волосся, я обираю сушку феном і хочу розповісти як я це роблю
В наш час багато хто не хоче користуватись феном, обирає природнє сушіння або навіть користується феном , а не подобається тому що результату не бачить ніякого 🤷🏼♀️
Я розповім як користуюсь феном я і що я роблю щоб моє волосся виглядало як з салону
Раніше я не вміла користуватись феном і завжди думала що мене в салоні десь "дурять" але не розуміла де😁 Я завжди виходячи з салону дивувалась як вони зробили моє волосся як після кератину, гладкі, блискучі і "розсипчаті" , але згодом я зрозуміла що потрібен якісний фен і під ваш тип волосся, так можете закидати мене каменями, але це правда.
Ось так (зверху) виглядає моє волосся коли я його просто посушила феном , воно пухнасте, заплутане, неслухняне та виглядає дуже "попаленим"
Що я роблю?
Я завжи сушу волосся тільки за ростом волосся і гарячим повітрям, після того як корні висушені я охолоджую холодним повітрям все волосся, після я поділяю його на дві частини та рівнями з розчіскою витягую вниз гарячим повітрям , як тільки я бачу що воно вже гладке і розсипчате я повторюю ту ж процедуру з холодним повітрям, зверху можете побачити на фото зліва як вийшов результат і справа ще не витягнуте волосся.
Що ж далі?
А далі я просио насолоджуюсь результатом і моє волосся завжди рівне і слухняне аж до наступного миття голови, навіть коли раніше в мене у погану погоду крутилось волосся та портилось, після такого сушіння в мене немає таких проблем, воно завжди рівне!
А користуюсь я шампунем , маскою і феном, ось і весь мій секрет)
- Шампунь від лупи Inebrya Cleany Shampoo
- Маска мультиактивна Fanola Frequent Multi Vitamin Mask
- Фен BaByliss PRO Caruso Ionic
Прикріпляю фото результату
Ось можете порівняти самі
Прикріпляю поряд фото до і після :)
Щоб ви легко могли побачити результат ♥️
Коментарі (0)