anya_kozachenkoo

Маски для волосся

Маски для волосся

Нещодавно розпочала використовувати нові маски для волосся. Дуже зручно, що є мініатюри і можна познайомитися з продуктами перед покупкою повнорозмірних засобів.

Перша маска Schwarzkopf Professional bonacure repair rescue treatment arginine, об'єм 30 мл, виготовлено в Словенії. Це маска для пошкодженого волосся. Що мені сподобалося одразу - це її аромат, пахне як люкс і аромат залишається на волоссі. В своєму складі має аргінін, кератин та олію ши. Маска добре зволожує та живить волосся, не обтяжує його. Після використання волосся м'яке та блискуче. Не пушиться та залишається гладким.

Маска не містить штучних барвників та силіконів.

Текстура густа, добре розподіляється по волоссю. Залишаю її на волоссі на 5-7 хвилин і ефект просто вау🤩. Обов'язково замовлю собі повнорозмір, адже її аромат та ефективність мені дуже сподобались.

Друга це Grace&Stella no more bad hair days hair mask, об'єм 30 мл, виготовлено в Китаї. Це другий продукт від цього бренду, який я спробувала. Перший - пінка для вмивання, доволі непогана. Маска також має дуже приємний аромат. Текстура більш рідка. В складі має арганову олію, соняшникову олію та екстракт фруктів гуави. Після використання волосся м'яке. Але дещо обтяжене, хоч воно і гладке є, але не має блиску. Загалом маска на трієчку. Сподобався лише її аромат.

Маски для волосся
Маски для волосся
Маски для волосся
Маски для волосся
14 грудня, 2024
anya_kozachenkoo
14 грудня, 2024