Goodbye 2024
Цей рік був непростий для кожного із нас, але ми все витримали 💪 у кожного були «падіння» та «зліти», у мене також, тому я хотіла би поділитися своїми досягненнями у бʼюті-сфері
1) Приймати себе такою яка я є. Я зрозуміла, що кожна людина унікальна та має свою зовнішню та внутрішню красу. Вона присутня завжди: коли ти нафарбована чи ні, коли ти прихворіла чи абсолютно здорова... Нічого із цього тепер не зможе мені заважати любити себе у будь-яку мить🫶
2) Догляд-макіяж. Я зрозуміла, що догляд за собою- це значно краще, ніж просто макіяж. Раніше я думала, що щоб мати бездоганний вигляд я повинна лише нафарбуватися. Але зараз все змінилось і тепер я слідкую за доглядом шкіри, волосся, нігтів тощо. 🧖♀️ Тому у мене змінилася бʼюті-рутина. Відтепер жоден день не проходить від ранкового масажу обличчя та рук, із використанням роликового масажеру, масок, кремів та тоніків. Ввечері не забуваю також про щоденний догляд за шкірою тіла: правильно підібраний гель для душу, скрабування декілька разів на тиждень та нанесення крему.❤️
3) Тік-ток не завжди правий. Колись я була "жертвою маркетингу" і купува більшість товарів, які рекламували блогери у тік-ток, але підходило мені із того всього ну максимум 10% продуктів. А куди дівалось все інше? Або виходило із строку придатності, або я дарувала одразу сестр. Відтепер жодних зайвих витрат❌
4) Шкіра - пряме відображення внутрішнього світу, як в прямому, так і в переносному сенсі. Як це в прямому сенсі? Це підтримка здорового способу життя, харчування , задля підтримки фізичного здоров'я. А як в переносному? Психіка теж не в останню чергу впливає на стан шкіри, шляхом впливу на наше тіло. Це все має дуже важливе значення для стану нашого організму та шкіри, і це я змогла зрозуміти лише, коли спробувала на собі такі метод.
5) Дорого - не означає краще. Потрібно дивитись не на ціну, а на склад продукту і обов'язково все підбирати індивідуально під себе. Те що допомогло Вашій подрузі, не завжди допоможе Вам, а ціна не робить продукт кращи. Таким його роблять лише компоненти ✨
Я була ду рада поділитися із усіма своїми, хоч може і маленькими, але досягненнями 💪 Адже маленький крок приводить до чогось більшого, чи не так?😊
Коментарі (0)