Досягнення за 2024 рік
Про красу та не тільки
Для мене цей рік пролетів неймовірно швидко і скільки всього відбулося що інколи дивуюся, що це все зі мною сталося 🤯
Робота
Найвагомішим моїм досягне за рік стало те, що я почала працювати і частково моя роботи торкається сфери б'юті і це неймовірно тішить)
"Я"
Тепер я більше розумію чого хочу, що мені подобається, що мені потрібно, до чого хочу дотягнутися і це безумовно тішить
Шкіра
Це питання я відклала деякий час, а далі вирішила що не варто тягнути і звернулася до дерматологині, тож тепер впевнено можу сказати, що в мене акне і що я його лікую
Макіяж
Ще одним важливим досягненням стало моє вміння робити собі макіяж: якщо порівнювати мене в цей час рік тому і тепер то можна побачити колосальну різницю в роботі, техніці, плавності і це безмежно тішить і я дуже вдячна собі за те що продовжувала і продовжую, хоч інколи хотілося плакати і плакала від того, що "це жах" і "всі все роблять нормально, а в мене якесь жахіття"
Дописи
Минулого року мене ще не було в цій спільноті і я навіть не знала про її існування, однак тепер активно веду свій профіль і це приносить задоволення
Різні продукти
За цей так я спробувала нові бренди, нові текстури і багато чого нового для себе і про більшість з усього розказала спільноті
2024-й видався цікавим, складним, веселим і сумним, цей рік приніс безліч нових емоцій та досвіду тож тепер цікаво, що буде в прийдешньому 2025-му
#mybeautyachievements2024
Коментарі (0)