Kate_Beauty

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Не передати словами, яка я щаслива, що знову пишу допис. На жаль, з неприємних причин була довго відсутньою, але вже все добре, тому я повертаюсь з новенькими дописами в MAKEUP Club💕.

Сьогодні я поділюся своїми враження від тестування засобів від Clinique:

• Губна помада Clinique Pop Longwear Lipstick у 02 відтінку Bare Pop;
  • Подвійний олівець-тіні для очей Clinique High Impact Shadow Play Shadow+Definer у 08 відтінку Rose+Truffles.

Щиро дякую MAKEUP Club за такий класний боксик!

#testmakeupclub

Помада знаходиться в гарненькій коробочці. Але ще гарнішою за коробочку є сама помада. Цей зелений, глянцевий футляр виглядає дуже гарно та стильно. Одна насолода дивитися на цю помаду.

Текстура у помади кремова. Після нанесення губи стають зволоженими. Дуже часто, коли у помади неприємна текстура, то її хочеться змити, так ось з цією помадою такої проблеми немає, через декілька хвилин після нанесення я взагалі забуваю, що губи нафарбовані.
Аромату помада немає, що також для мене є плюсом.

Відтінок помада теж має дуже гарненький. В залежності від освітлення відтінок змінюється від більш нюдово-коричневого до нюдово-рожевого з золотистим шимером. Цей відтінок робить губи натуральними, але дуже звабливо-гарними.

Єдиний недолік помади, це те, що вона не дуже стійка.

До речі, в лінійці Pop Longwear, можна знайти ще помади з сатиновим та матовим фінішем.

Отже, помада мені сподобалась. Губи з нею виглядають дуже привабливо. На кожний день, ідеальний варіант.

Коробочка, як і сам дизайн олівця-тіней теж дуже-дуже гарний.

Одна сторона продукту це тепло-коричневі шимерні тіні, а інша це шимерний, світлий лососево-рожевий кремовий олівець. Поєднання цих відтінків дуже вдале. Можна використовувати кожен відтінок окремо.

Світленьким полюбляю фарбуватись, коли кудись постішаю. Але найбільше мені сподобалось наносити світленький відтінок на всю повіку, а на зовнішній куточок коричневий відтінок.

Дуже радує й стійкість. У мене навислі повіки, й я була в захваті, коли побачила, що тіні протягом дня практично не скочуються.

Світленьким кремовим олівцем дуже зручно користуватися, й він легко розтушовується. А ось коричневі тіні мені складнувато було спочатку аплікатором розподіляти, але з часом приловчилась, й тепер без проблем все охайно виходить.

Отже, цей подвійний олівець-тіні мені теж сподобався. Завдяки ньому можна робити гарненький повсякденний макіяж очей дуже й дуже легко.

14 грудня, 2024
Kate_Beauty
14 грудня, 2024