Ще новиночки в моєму арсеналі
Мабуть цього року я дуже добре себе поводила бо отримала ще один подаруночок на Миколая
На цей раз це подарунок від сестри, і тут стільки всього що аж очі розбігаються 🤩
Перше, на що звернула увагу так це на те, що тут є три засоби для зволоження адже в мене вже тривалий час шкіра досить суха, тож зволоження обов'язкове:
Відновлювальний лосьйон для тіла — лосьйон має приємний ніжний аромат, вказано що він зволожує шкіру тож буду тестувати
Крем для рук "Пом'якшуючий" з мигдальною олією — руки взимку це завжди про перепад температур, сухість та догляд за ними, якось я завжди оминула цей пункт, але тепер в мене є і для них захист
Eveline Cosmetics Бальзам для губ "Екзотичне манго" — на нього бачила безліч позитивних відгуків тож цікаво спробувати
Гідрогелеві патчі із золотою ікрою — патчі я якось не сильно люблю тож віддам їх мамі
Маска для обличчя очищувальна та відбілююча з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7 — пробники цікаві, але зараз, коли лікую шкіру, то якось не хочеться пробувати щось нове, але мама тільки рада щось потестувати)
Maybelline New York Superstay Matte Ink Liquid Moodmakers — маю таку ж, але у відтінку 50, це відтінок 80, цікаво який він на губах і чи підійде мені
Maybelline New York Color Sensational Creamy Mattes — ще одна помада гарного рожевуватого кольору, цікаво яка вона і як працює
А які новиночки з'явилися з вас за останній час?
Коментарі (0)