Re.Care Кислотний пілінг для обличчя
Цей засіб лишиться зі мною на довго....
Всім привіт.
Ну нарешті він у мене!!!! Кислотний пілінг для обличчя Re.Care (дехто з дівчат називають його кривавий)
Начитавшись маси коментарів, в основному вони всі позитивні, з приводу цього засобу, я все-таки наважилась та замовила цю "чудо" пляшечку з надією хоть трішки вирівняти тон шкіри та придбати пігментацію....
Отже, скляна пляшечка в розмірі 30 мл з дуже комфортною кришечкою яка оснащена піпеткою, нею добре росприділяти засіб по обличчі, консистенція має яскраво рубіновий колір, не зовсім рідка.
Засіб діє на основі двох основних кислот, а саме:
AHA - допомагають зменшити видимість дрібних зморшок, пігментних плям і шрамів від акне, роблячи шкіру більш гладкою та сяючою.
BHA - кислоти проникають глибоко в пори, розчиняючи шкірне сало і видаляючи мертві клітини, покращує очищення та допомагає запобігти утворенню акне, чорних точок та запалень. Вони також зменшують жирність шкіри, роблячи її більш матовою та чистою.
Наношу засіб на добре очищену шкіру, не більше як на 10 хвилин, в процесі відчувалось пощіпування, але терпимо, після, ретельно змиваю теплою водою, та спостерігаю відчутне покращення вже навіть після першого використання (не очікувала що буде результат відразу), шкіра набула рівніший тон, пори стали менш помітні, зморшки які знаходяться на лобній частині ніби зменшились, одним словом задоволена ефектом, не забуваємо що дія є накопичувальна тому попереду тільки хороші результати.
Ще дуже важливо, після використання пілінгу в обов'язковому порядку використовувати SPF захист, якщо ви не хочете ще більшої пігментації чи висипи на обличчі...
Отже, можу спокійно рекомендувати цей засіб для тих хто хоче мати більш красивий вигляд шкіри.
Буду рада вашій думці в коментарях...
Дякую за увагу.🙌
Коментарі (0)