Марі🌿

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

1. Перші пости в клубі. Ще 2 місяці тому я і не думала, що буду частинкою спільноти мейкап клубу. Сподіваюсь, що у 2025 році я не закину пости та буду далі розвиватись в цьому напрямку.

2. Перестала скуповувати косметику, яка віруситься в тікток та інста. Загалом останнім часом рідко купую імпульсивні косметичні покупки.

3. Спорт. В липні цього року відновила свої тренування, але групові заняття замінила індивідуальними з тренером. Напрацьовую дисципліну, витримку і краще тіло

4. В б'юті-рутині з'явилось більше догляду від українських брендів. Топ-знахідка цього року - парфумований крем для рук від Mermade. Я і раніше користувалась їх кремами travel-size, але мій улюблений Flower Power, який нагадував мені парфуми Діор зняли з продажу. Коли я взялась обирати собі аромат то ледве не замовила всю колекцію, такі аромати 😍

Все ж обрала Countrycation. Аромат має нотки: магнолії, огірка, грейпфруту, конвалії, туберози, яблука, сандалу та амбри.

Консистенція легенька, не залишає плівки та швидко поглинається.

5. Також, намагаюсь не скуповувати розпив парфумерії. Не завжди виходить, але "батя, я стараюсь" 😅

15 грудня, 2024
Марі🌿
15 грудня, 2024