Аніта

Нова ароматна вишнева зволожувальна насолода з антиоксидантами

Нова ароматна вишнева зволожувальна насолода з антиоксидантами

Сувора зимова погода може висушити та послабити верхній шар шкіри рук, тому необхідне додаткове зволоження, щоб шкіра виглядала здоровою та доглянутою. Крем для рук давно вже оточує мене всюди. Один тюбик може стояти біля ліжка, другий – бовтатися у сумці, а третій – на роботі. Користуюсь я кремом не тільки взимку, для мене це щоденний ритуал круглий рік, інколи навіть по декілька разів на день. Тому цей засоби, як і бальзами для губ в мене закінчуються дуже швидко. Нещодавно до мене потрапила новинка від бренду Avon - крем для рук з ароматом вишні.
Запрошую вас познайомитися з цим кремчиком.

Дизайн цієї лінійки нещодавно оновили. Тюбик крему виглядає привабливо. М'яка зручна туба, з соковитою вишнею у головній ролі. Зручна кришечка, зачиняється щільно, тож спокійно можна носити у сумочці.
Крем білого кольору, не густий і не рідкий, легкої та ніжної текстури з приємним вишневим ароматом. Запах не хіміозний, в міру солодкий і абсолютно не нудотний.

Вбирається крем швидко, жирного блиску, нальоту та плівки не залишає. Після нанесення шкіра зволожена, а після вбирання – м'яка, гладка та бархатиста. Для мене - задоволення користуватися цим продуктом. Плюс мені подобається його легка віддушка. Зі своєю головною метою крем справляється, тож можу його вам рекомендувати.

16 грудня, 2024
Аніта
16 грудня, 2024