Ta_nyaaaaaaa

Заспокійливий дует Thank You Farmer

Я отримала два пробника цих засобів у подарунок: по одному кожного. Насправді для повноцінних вражень мені їх ледь вистачило, однак перший ефект я помітила і розповім про них далі.

З�аспокійливий дует Thank You Farmer

Сироватка має гелеву текстуру середньої густини (🫣я чомусь очікувала щось щільніше, насиченіше).. Без запаху.

Вмісту пробника мені вистачило на 3 застосування.

За цей час я не помітила від неї нічого, окрім базового зволоження і можливо ледь помітного заспокоєння, бо шкіра приходила до звичного стану без почервонінь не надто швидше, ніж без цієї сироватки.

Лущення повністю не прибрала, просто гарно зволожила, роз гладила зневоднення ділянки шкіри.

Склад у неї вражає, бо містить комплекс 8-Relieful Compleх, який містить також і екстракти рослин:

– гуттуїнія серцелиста, корінь солодки, китайський дягель та інші рослинні екстракти борються з запаленнями й подразненнями;

– різні види гіалуронової кислоти зволожують шкіру, підтримуючи її пружною та м'якою;

– центела азійська зменшує почервоніння, заспокоює епідерміс та сприяє загоєнню;

– бета-глюкан зміцнює природний бар'єр, утримуючи вологу всередині надовго;

– аденозин надає гладкості, розгладжує лінії та стимулює оновлення клітин;

– японська ламінарія зміцнює шкіру та захищає її від окислювального стресу;

– ніацинамід допомагає вирівнювати тон, освітлюючи пігментні плями.

Оцінюю на 7/10. Хотілось би більш видимого результату відразу.

Крем має ультра легку текстуру молочного відтінку, що загалом нагадує гель чи емульсію. Запах також відсутній.

Вистачило пробника всього на 2 рази.

Стосовно дії: вирівнює тон обличчя і заспокоює. За умови використання на ніч, покращує стан шкіри, прибирає повністю почервоніння і висипання, спричинені порушенням мікробіому.

За дією він сподобався мені значно більше, ніж сироватка. Проте зараз на холодний період хотілось би щільніші текстури, легких моїх шкірі наразі недостатньо.

Основні компоненти:

8-Relieful Complex — складається з 8 рослинних екстрактів, що мають потужні заспокійливі та протизапальні властивості.

Екстракт центелли азіатської — допомагає заспокоювати та зволожувати шкіру.

Гідролізована гіалуронова кислота — сприяє глибокому зволоженню та запобігає втраті вологи.

Пантенол та кераміди — дбають про захисний бар’єр шкіри.

Моя оцінка 8/10.

Так, але на теплий період року.

15 грудня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
15 грудня, 2024