Anastasiiacurlypro

Що я більше не купую/використовую в бʼюті?

Що я більше не купую/використовую в бʼюті?

За стільки років тестувань різних бʼюті засобів я винесла для себе певний список того, що я більше не купую або не роблю. І це не крінжові засоби або методи. Просто деякі речі, які мені не подобаються або я не бачу в них сенсу.

• Сироватки з гіалуроновою кислотою.

Сама по собі гіалуронова кислота не поглинається шкірою, тому використовувати сироватки з них немає сенсу. Їх можна використати якщо терміново треба вигляд зволоженої шкіри, але вони не мають накопичувального ефекту. Тому я припинила використовувати такі засоби. Є безліч компонентів, які працюють краще: бета-глюкан, центелла, аквалан, цераміди, пантенол та безліч інших.

• Комбо маска+кондиціонер.

Для мене це щось з минулого і оце, що «треба закрити чешуйки волосся» повна дурня, яку давно уже спростували. А маска і кондиціонер взаємозамінні продукти, тому використовую щось одне за потребами.

• Скраб з кави.

Це трохи відноситься до крінж лайфхаків. Можливо комусь вдалось зробити нормальну жижу з кави, але для мене це жах. Важко відмити себе, ванну і все навколо, плюс мені легше придбати готовий скраб і не мучитись.

• Китай який косить під Корею.

Засоби Bioaqua, images. Це пусті засоби з незрозумілої сировини. Тому вважаю, що краще додати грошей і придбати звичну Корею.

• Гуаша.

Викинула свій, який лежав у шафі останні кілька років. Не бачила ніякого ефекту і мені не дуже комфортне використання.

• Термальна вода.

Ненавиджу коли все тече по обличчю і мене це зовсім не освіжає. Використовувала тільки на глиняну маску і це єдине використання, яке мені зайшло, але більше купувати не буду.

15 грудня, 2024
Anastasiiacurlypro
15 грудня, 2024