Комфорт для шкіри голови : Joko Blend Hair Growth & Strength Oil
Як подовжити свіжість голови на пів дня, помітити що слив перестав забиватися і кудись поділось лущення ....
Олійки для волосся як до миття, так і після - я тестувала, а ось олійки для шкіри голови, на моїй поличці вперше. Такий формат для мене новинка, але прочитавши відгуки дівчат, вже плюс мінус уявляла що отримаю. Я завжди в пошуках засобів для шкіри голови, що б подовжити її свіжість, прибрати лущення і зменшити випадіння. На цей продукт я робила ставки, стосовно зменшення випадіння, але він спрацював трошки інакше.
Пакування у олійки дуже зручне, пластик міцний, нічого не ковзає в руках. Дозується продукт завдяки помпі - неймовірно легко, при тому завдяки натиску, можна видавити справжню капелюшечку, а можна і цілу купу продукту. Люблю помпу, що сказати.
Забарвлення олійки помаранчеве, схоже на обліпіхову олію. Аромат олійний, з пряними нотками. Можна відчути щось схоже на розмарин чи імбир, є якась свіжість, жодного натяку на якийсь хімічний аромат. Текстура середньої маслянистості (так можна казати ?), легко розподіляється по шкірі. Розподіляти перший раз трошечки незвично, але потім вдається доволі легко. Я зазвичай починаю з пробору і місць, де як на мене є "залисіни". Я втираю її протягом декількох хвилин, а після - обгортаю теплим рушником. В інструкції сказано вологим і теплим, але я думаю що за 15хвилин він стане прохолодним і не думаю що це потрібний ефект, а шапочки в мене немає.
Що ж відбуваєтьсія під час процедури ? Я б назвала це прохолодним теплом. Це відчувається доволі незвично, як зігріваюча мазь з ментолом, що такого плану. Доречі без рушника такого ефекту немає, тож раджу це робити все згідно с інструкцією.
Як олійка спрацювала на мені ? Відгуки на неї були доволі різні і не всі ефекти проявились так як у дівчат, але ми ж всі різні. Наприклад візуально - нічого не відбулось. Тож додавати фото після не було сенсу. А ось злив в ванній, став забиватися менш активно, та й розчіска наче вже не така волохата. По-друге в мене пропав свербіж, який з'являється коли волосся вже брудне, лущень стало теж менше. Взагалі, одразу після миття, шкіра відчувається неймовірно комфортно і цей ефект тримається два дні. Об'єму не додалось, а ось трошки кращій вигляд волосся на третій день - так. Цей засіб подарував мені комфорт, наче після якоїсь супер класної процедури. Блиск чи гладкість поки що не помітила, але в мене давно не фарбувалось волосся, тож зараз не його зірковий час. Засобом я задоволена і використала вже пів флакону. Використовую я його один раз на тиждень, хоча планую спробувати саме два рази. Доречі що важливо : я трошки боялась його, через можливість винекнення прищів ( в кого не з'ялялись прищі на голові - щасливчики) , але все добре. Продукт змивається дуже добре, три години і пів тюбику шампуня - не потрібно.
Коментарі (0)