Rimmel Multi-Tasker concealer: #birthdaymakeupclub
Огляд чудового подарунку в честь Дня народження Клубу
Всім привіт! Сьогодні ми розглянемо дуже популярний консилер бренду Rimmel. Раніше в мене був єдиний продукт даного бренду [Lasting Radiance concealer], який мені подобався своєю кремовою зволожуючою текстурою. Та все ж таки з Rimmel я не знайома як слід, і чомусь рідко звертаю увагу на цей бренд. Тому, тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис!
Погода в нас паскудна: дощ, сніг, сильний колючий вітер. Це все призвело до незначної посушливості моєї шкіри обличчя. Я зараз змінюю креми і не можу знайти "саме цей"... Навіть більш щільний видався з недостатнім живленням та зволоженням. В хід пішла важка артилерія: Cicaplast від Ля Роше, і впринципі на нього я і періодично наношу тональні та корегуючі засоби. Змінним кремом також є Thank You Farmer Rice Pure gel and cream та Klairs Rich moist and soothing cream.
Що мені важливо при виборі консилеру? Найперше, це вгадати з відтінком. Щоб не був надто світлий (бо буде ще більше білизни на моєму й так дуже світлому обличчі); і не надто теплий підтон. Я часто наношу лише консилер під очі без тонального, тому відтінок має бути як одне ціле з моїм тоном обличчя. Другий важливий фактор - це зволоження. Часто були стійкі консилери, які дуже стягували зону під очима, і локальні маскування навпаки підкреслювали [так само як і шелушіння]. Третє - рівномірне покриття без забивання в складки чи підкреслення нерівностей шкіри, яких в мене нема. Бувають такі продукти, що спотворюють практично все 😅 Такі я обхожу стороною... Тож, час знайомитись з моїм новим консилером: подружимось ми з ним, - чи ні?
Пакування
Перше, на що я звернула увагу - це на великий обʼєм. Тут аж 10 ml продукту! Пакування дуже приємне на дотик, солідне. Верхня частина прикрашена рельєфним візерунком. Закривається плотно, до оформлення жодних зауважень.
Аплікатор
Він тут великий та набирає достатню кількість продукту. Зручний у використанні. В минулому великому консилері був аналогічний аплікатор, ніяких недоліків не зауважила.
Відтінок + свотч
У мене 25 Rose Ivory. Він йде ще з світлих, проте я вже на собі зауважила легку теплинку за рахунок окислення. Рожевий підтон теж деколи дає зворотній ефект. Тому я обираю нейтральні підтони. Мабуть, з даної серії мені б найбільше підійшов 20 відтінок.
Текстура у нього досить плотна. По типу покриття між середнім та повним. Дуже нагадав мені мій Jeffree Star Magic concealer, з яким я так і не здружилась 👀 Rimmel досить швидко "чіпляється" до шкіри, тому не слід довго чекати на розтушовку. Консилер розтягується та тушується добре, головне під нього дати добре зволожуючий крем. Особисто я, як володарка сухої шкіри - наношу плотний жирний крем, щоб якось вирівняти баланс.
Нанесення | Відчуття та враження
На штучному освітленні все виглядає досить непогано. Консилер видимо окислюється в більш теплий відтінок і може контрастувати з моїми щоками. Тому, він вимагає нанесення ще й тонального засобу, що я не завжди люблю в щоденному макіяжі. Тушується добре, і одразу фіксується на шкірі, ледь стягуючи зону під очима. Після фіксації пудрою, на жаль, я відчуваю ще більшу стянутість та дискомфорт. Давайте глянемо при денному освітленні від вікна - в наступному абзаці.
Денне освітлення, недоліки
Насправді, виглядає не так вже й погано, але він видимо матує мою шкіру - ще до нанесення пудри. На 1 фото - без консилеру; на 2 фото - консилер; на 3 фото - закріплення пудрою. На другому слайді - консилер через годину після виходу на холод. Потекли сльози - з зовнішнього куточку він втік. А у внутрішньому кутку він не достатньо добре розтушувався [бо я перетримала, і він вже схопився зі шкірою]. Закріпивши пудрою - вийшли якісь плями та спотворення текстури шкіри 🙈
Висновок
Консилер все ж достойний. З плюсів можу відзначити приємну ціну за 10 мл, зручний аплікатор, плотне покриття та стильне пакування. Особисто мені не сподобалось те, що він швидко схоплюється зі шкірою, і потім можуть виникнути труднощі з розтушовкою. Наступне - це трішки не мій відтінок, який окислюється і дає теплий підтон. Моя суха шкіра і не жирні повіки не надто з ним подружились. Все ж легке стягування він має, а не закріпляти пудрою теж неможливо, бо одразу все почне забиватись в складки. Все це доволі не критично, я не маю на увазі, що консилер жахливий, ні. Просто в порівнянні з іншими, які не сушать зону під очима - цей викликає особисто в мене легкий дискомфорт. Мені буде дуже цікаво почитати відгуки інших дівчат, зокрема володарок жирної шкіри, бо мені здається, що він мав би підійти їм більше!
Коментарі (0)