#mybeautyachievements2024
З маленьких досягнень та аналізу деяких записів минулого року все і починається
В тому році я нажаль не писала планів тут,проте деякі нотатки у записнику все ж таки зробила.Напишу так,для когось може це є маленьким кроком,але з цього все і починається.Наприклад, це може бути покупка блокнотів для планування розпорядку часу для справ,або покращення малювання стрілок чи придбання нової зручної форми для занять,які ти раніше оминала.
1.Гімнастика для спини
У мене з'явився чудовий килим для йоги,він зручний та я намагаюсь хоч декілька разів зробити вправи,щоб хоч якось покращити стан своєї спини.
2.Почала частіше носити окуляри
Купити гарні окуляри,потім їх забувати носити,це так про мене.Нажаль,мій зір впав дуже швидко,хоча і до того мала певні проблеми.Обіцяю собі,окуляри носити ще частіше,особливо якщо це перегляд фільму,або просто "залипання"у телефон.
3.Почала записувати,щоб менше тримати думок у голові
Інколи не треба пам'ятати якісь дрібниці,якщо їх можна записати.Почала записувати на маленькі папірці та прикріплювати їх на дошку,це так зручно.При тому що інколи навіть минулі записи можу не знімати,лише тоді коли закінчується місце там.
4.Знайомство з брендами
Багато засобів було протестовано у цьому році,познайомилася з новими брендами,відкрила для себе безліч нових складників косметики.
5.Почала частіше фарбувати губи олівцями та тінтами
Раніше не особливо на це звертала увагу,не фарбувала часто,а виходила так,при тому що часто вони просто пересушені.Зараз,виходячи з дому,думаю,чогось не вистачає,невже не на фарбувала ні блиском,ні тінтом,ні олівцем?
6.Більше звертати увагу до внутрішнього стану
Якщо інтуїція підказує те,що щось йде не так,або мені не комфортно там де я знаходжуся,прислухаюсь до себе.Я беру лише ті ситуації в яких може з легкістю піти,там де вам не подобається бути та не витрачати свій час задарма.
Коментарі (0)