krutoguuz

Підсумуємо мої б’юті-звершення 2024

Підсумуємо мої  б’юті-звершення 2024

Цей рік для мене став особливим у багатьох аспектах життя, але сьогодні поговримо саме про б’юті досягнення.

• я перестала експерементувати зі шкірою і нарешті прийняла факт, що їй потрібна саме системна терапія ретиноїдами. Ми ще в процесі, ще багато роботи, але зараз шкіра в найкращому стані за все життя.
  • я так і не навчилася малювати стрілки, в мене не вистачає на них терпіння. І щоразу я їх просто змиваю і на цьому все.
  • я мінімалзовую кількість засобів у догляді за тілом та обличчям, щоб слідкувати за термінами і вчасно все встигати використовувати.
  • я привчила чоловіка доглядати за обличчям, ще поки тільки крем. Але ми вже на правильному шляху.
  • я почала більше чути себе і дослухатися, тому якщо мені щось не хочеться робити я себе не силую. Не хочеться фарбуватися - йду без мейку, не хочу наносити крем для тіла - наступного разу нанесу.
  • я на початку року написала віш ліст і він в мене просто будучи в інстаграмі здійснив майже всі мої бажання.
  • я відкрила для себе нові аромати і що вони мені теж можуть подобатися.
  • я навчитися ламінувати брови, вії я вже вміла, а виявляється з бровами це простіше набагато https://club.makeup.com.ua/post/54409/.
  • я познайомилася з купою нових брендів завдяки Makeup Club та вашим дівчатка дописам 🥰.
  • зрозуміла, що за дорожчі гелі для душу є за що переплачувати, бо їхні аромати та стійкість вартують кожної копієчки.

Якихось кардинальних б’юті планів я собі не ставила, тому можна сказати що виконала все, що запланувала.

З не б’юті планів:

• я нарешті пішла на танці, правда з моїм графіком 2/2 на роботі регулярно відвідувати їх важко, але сам факт присутності їх в моєму житті мене тішить.
  • я зробила скільки ріхних обстежень за рік, що я в шоці) Але є ще дещо незавершене, що переходить на наступний рік.
  • я покращила свої скіли водіння, ще трішки і буду сама їздити по Києву.
  • я знову почала працювати косметологом, вже не тільки онлайн)

Ніби нічого не забула)

Поки писала список зрозуміла, що все ж таки цей рік був класним.

Хоча іноді дуже напруженим(

16 грудня, 2024
krutoguuz
16 грудня, 2024