Гелі для душу: мас маркет vs натуральний з сертифікатами органічності
"Персик і молоко" Bio Naturell vs "Оксамитова шкіра" Comeх
Гелі для душу — це те, що зазвичай я змінюю дуже часто. Цього року в мене було кілька Dove, а влітку купила майже півлітрову пляшечку крем-гелю "Персик і молоко" Bio Naturell — просто схопила з полиці в супермаркеті, довго не вдивляючись в етикетку (я все ще часто так роблю навіть з доглядовою косметикою). Він лише цього місяця остаточно закінчився, і я почала користуватися гелем Comex, який замовила на початку грудня.
Як чорна і біла пляшечки, так і все інше в цих засобах значно відрізняється. Крім одного — і тим, і другим можна добре вимити тіло. Хіба не це головне?
І, попри багато слів латиницею на етикетках, обидва засоби вироблені в Україні.
Від крем-гелю "Персик і молоко" в мене місцями виникало відчуття стягнутості шкіри. Ще трохи лякав надто насичений помаранчевий колір. Але більше ніяких мінусів. Насправді щодо стягнутості помітила — вона і від інших засобів буває там, де шкіра більш суха, чи то від натискання в тому місці одягу, чи забагато була на сонці. Тому не звалюю все на засіб для купання. В будь-якому разі, після душу на мене тепер чекає лосьйон.
Гель від Comex Ayurvedic Natural видивилася собі тут, в Мейкап-клубі, і замовила, щойно побачила знижку. Дивно, що прийшов не з помпою, як в картці товару, а з таким дозатором, як ви бачите на фото. Зараз пляшечка ще майже повна, то щоразу забагато витискаю собі. Цей гель зеленуватого кольору, на диво бурхливо (як для засобу без SLS) піниться. На етикетці зазначено про наявність сертифікатів органічності й натуральності компонентів. І за класифікацією відноситься до натуральної косметики. Маю визнати, після купання з цим гелем не відчуваю навіть тієї локальної стягнутості шкіри, як бувало із мас маркет засобом від Bio Naturell. Але лосьйон після душу все одно не ігнорую.
Також пробувала умиватися з гелем "Оксамитова шкіра" Comeх — мені сподобалося. Не робитиму так щодня, але буде мені підстраховка на випадок, якщо засіб для вмивання несподівано закінчиться.
Прості висновки: натуральний гель для душу "Оксамитова шкіра" Comeх таки відчутно м'якший і приємніший засіб для очищення шкіри, але й "Персик і молоко" Bio Naturell цілком придатний для щоденного купання.
Коментарі (0)