Надія nhutei

Comex, Mayur, H2Organic і Ароматика #madeinukraine

Comex, Mayur, H2Organic і Ароматика #madeinukraine

"Світає,
Край неба палає;
Соловейко в темнім гаї
Сонце зострічає.
Тихесенько вітер віє,
Степи, лани мріють,
Меж ярами над ставами
Верби зеленіють..."


Хто ще, як і я, вчив цей вірш Шевченка, коли ще і літер не знав?) А як ні, то цей вірш має пояснити асоціації, які виникли у мене тоді і збереглися досі: Україна - це тиша, спів пташок, пахощі ланів, ранкова свіжість і краса. ❤️ Купуючи українські бренди, я підсвідомо очікую від них натуральності і описаної аромокомпозиції. Якщо очікування з реальністю збігаються, то бренд отримує мою прихильність на роки.😇

Comex, Mayur, H2Organic і Ароматика #madeinukraine

Сам бренд столичний, але на його замовлення виготовляють продукцію в м.Золотоноша, принаймні, так зазначено на етикетці.
І якщо у тебе, моя читачко, немає жодної баночки від Ароматики, то ти, напевно, родом з Конотопу і не маєш целюліту. 😈

У мене що тільки не було: антицелюлітна олія, олія для підтримання пружності шкіри, для еротичного масажу, для нейтрального масажу, різні ефірні олії для аромолампи, просто чисті олії, які я втомлюсь перераховувати.🤪 На черзі аромодифузори і ароматичні солі для ванни, якщо користувалися, то напишіть як вам.

🫶За що люблю, окрім складу і аромату, так це за прості і гарні баночки, з яких можна зняти етикетку і використовувати, як декор. А ще у мене була справжня трагедія, коли бренд перестав випускати свою шоколадну антицелюлітну серію (обгортання і маска).

Зараз я постійно користуюся какао маслом, яке дуже хочеться з'їсти. 🤤 Кокосове влітку перетворюється на олійку і теж чудово живить суху шкіру. Через це я зберігаю його біля робочого місця, щоб замість колупання кутикули - вмочати пальчики у пахучу баночку і втирати засіб.

А от у приліжковій тумбі зберігається олійка для еротичного масажу. 😏 Але вона частіше застосовується як доглядовий засіб для тіла, бо дуже приємно пахне))

Зі спонтанних покупок маю веганський гліцерин, з яким я планувала робити всіляки антицелюлітні маски, оскільки він добре гріє. Та якось ще не добралась, чекаю зиму.❄️

Я б помістила обидва гелі брендів Comex і Mayur в один розділ, бо вони виробляються ТОВ "Біофарма" в одному й тому ж місці у м.Київ.😉 Але розділю їх, оскільки у користуванні є різниця, а ще різні емоції викликали...

Це мій перший гель для душу українського виробника, ще й з претензією на натуральність.)

Я обожнюю солодкий запах стиглого манго, і тут він саме такий, не хімічний, м'який і нестійкий (для мене - плюс). Піниться гель поганенько, через що зовсім не економічний, бо я люблю багато піни. Зате миє гарно і при цьому не стягує шкіру.👌 Особливо ця різниця помітна, коли користуєшся якимось іншим гелем, який дає багато піни і підсушує шкіру.


Але через декілька користувань гель почав викликати сумні спогади, коли я 18-річна вперше виїхала за кордон і там росіянка-екскурсовод з ухмилкою на обличчі повідомила про анексію Крима.😭 Втащить хотілось. А спогади такі, тому що це було в ОАЕ в сезон соковитих стиглих манго (дівчата, я була з батьками, а не те, що ви могли подумати😂).

Через те👆 я вирішила купити інший гель для душу і стильна баночка Comex мене підкорила (і ціна за 500мл.😅).
Ось тут кохання на роки, я впевнена!

По-перше, запах трав. Хоч я не знаю як пахнуть індійські трави, але гель навіяв приємні спогади з дитинства, коли влітку бігаєш по росі на свіжоскошеній травичці. ☺️ Аромат ніжний, заспокійливий і теж не стійкий (повторюю, що для мене це плюс).

По-друге, користуватися цим гелем зручніше: краще піниться і має ергономічний дозатор. Так само не стягує шкіру.

Шкода, що поки що Comex має лише один гель для душу, але його я точно буду повторювати.

Я лише нещодавно познайомилася з цим брендом. Цілеспрямовано шукала саме шоколадне обгортання, а тут і наш виробник (с.Щасливе на Київщині), і ціна невисока, і об'єм великий, і склад достойний!
Треба брати.😄

На жаль, до Ароматики і згаданої мною шоколадної серії цей засіб не дотягує, але все одно заслуговує на мою увагу щовихідні.😉

Тестура - це справжній десерт, як дуже ніжна шоколадна філадельфія.🤤 Якби я знала що таке мус, то я б сказала чи дійсно його текстура мусова)) Користуватися дуууже приємно, розподіляється рівномірно, шкірі комфортно 20хв.як під плівкою, так і без.

Аромат молочного шоколаду. Якщо Ароматика мала яскраво виражений гіркувато-бобовий аромат, то тут він ніжний, але досить стійкий. Не те, щоб за мною тягнувся шоколадний шлейф, але аромат на шкірі залишається. 👍

Ефективність оцінити важко. Хоча б тому, що я не дуже вірю в атицелюлітну дію окремого продукту. Але миттєвий ефект зволоження присутній, а поки намащена засобом, ще й ефект охолодження є, у ці спекотні дні - справжня насолода.

Та найголовніше - я вже і забула, коли востаннє їла шоколад, який дуже люблю, бо запах засобу + масло від Ароматики після = насичення моїх рецепторів по вінця. 🤗 Бренд ще має зігріваючу антицелюлітну маску для тіла, от її я обов'язково спробую взимку.🙂

Про декоративну косметику українських виробників я теж маю що сказати, але то вже в окремому дописі.

"...Сади рясні похилились,
Тополі по волі
Стоять собі, мов сторожа,
Розмовляють з полем.
І все то те, вся країна,
Повита красою,
Зеленіє, вмивається,
Дрібною росою,
Споконвіку вмивається,
Сонце зострічає...
І нема тому почину,
І краю немає!"


Біжу читати про ваших українських улюбленців за хештегом!🥰