Comex, Mayur, H2Organic і Ароматика #madeinukraine
Улюблені українські бренди у моїй ванній кімнаті, біля робочого місця і ліжка. 🥰
"Світає,
Край неба палає;
Соловейко в темнім гаї
Сонце зострічає.
Тихесенько вітер віє,
Степи, лани мріють,
Меж ярами над ставами
Верби зеленіють..."
Хто ще, як і я, вчив цей вірш Шевченка, коли ще і літер не знав?) А як ні, то цей вірш має пояснити асоціації, які виникли у мене тоді і збереглися досі: Україна - це тиша, спів пташок, пахощі ланів, ранкова свіжість і краса. ❤️ Купуючи українські бренди, я підсвідомо очікую від них натуральності і описаної аромокомпозиції. Якщо очікування з реальністю збігаються, то бренд отримує мою прихильність на роки.😇
Любов впродовж 10-ти років: Ароматика.
Сам бренд столичний, але на його замовлення виготовляють продукцію в м.Золотоноша, принаймні, так зазначено на етикетці.
І якщо у тебе, моя читачко, немає жодної баночки від Ароматики, то ти, напевно, родом з Конотопу і не маєш целюліту. 😈
У мене що тільки не було: антицелюлітна олія, олія для підтримання пружності шкіри, для еротичного масажу, для нейтрального масажу, різні ефірні олії для аромолампи, просто чисті олії, які я втомлюсь перераховувати.🤪 На черзі аромодифузори і ароматичні солі для ванни, якщо користувалися, то напишіть як вам.
🫶За що люблю, окрім складу і аромату, так це за прості і гарні баночки, з яких можна зняти етикетку і використовувати, як декор. А ще у мене була справжня трагедія, коли бренд перестав випускати свою шоколадну антицелюлітну серію (обгортання і маска).
Зараз я постійно користуюся какао маслом, яке дуже хочеться з'їсти. 🤤 Кокосове влітку перетворюється на олійку і теж чудово живить суху шкіру. Через це я зберігаю його біля робочого місця, щоб замість колупання кутикули - вмочати пальчики у пахучу баночку і втирати засіб.
А от у приліжковій тумбі зберігається олійка для еротичного масажу. 😏 Але вона частіше застосовується як доглядовий засіб для тіла, бо дуже приємно пахне))
Зі спонтанних покупок маю веганський гліцерин, з яким я планувала робити всіляки антицелюлітні маски, оскільки він добре гріє. Та якось ще не добралась, чекаю зиму.❄️
Гелі для душу.
Я б помістила обидва гелі брендів Comex і Mayur в один розділ, бо вони виробляються ТОВ "Біофарма" в одному й тому ж місці у м.Київ.😉 Але розділю їх, оскільки у користуванні є різниця, а ще різні емоції викликали...
Гель для душу Mayur.