Надія nhutei

Магія брафіттингу або міфи про бюстгальтер #bybsmakeupclub

Магія брафіттингу або міфи про бюстгальтер #bybsmakeupclub

Привіт!

По-перше, я перейменувала себе з Дослідниці на своє ім'я, тож будьмо знайомі, дівчат))

По-друге, я багато читаю дописів у рамках цього челенджу, в яких йдеться про відмову від носіння бра. Та це вкрай неправильно робити пишногрудим дівчатам. Нехтування бюстгальтером призводить до перемоги гравітації над красою грудей і болей в спині, а неправильний вибір бюстгальтера - до проблем зі здоров'ям і самопочуттям. Перевірено власним досвідом, яким я і хочу поділитися, аби інші дівчата задумались над послугою брафіттингу.

  1. Будь-хто допоможе підібрати ліф: мама, подруга, консультант в магазині або чесна тітонька на базарі. Навіть в магазинах дорогої білизни дуже рідко працюють спеціалісти, що навчались брафіттингу - підбору білизни згідно фізіологічних і анатомічних особливостей грудей. У Дніпрі я знайшла лише !один! магазин, де консультанти дійсно знають яким має бути об'єм ліфа, як виправити асиметрію грудей, чому пишногрудим треба спати в топах і багато іншого. Знають, але цю інформацію з них мені доводилось вичавлювати.🙄 Тому закликаю самостійно піти на брафіттинг і здобути всі знання по вибору спідньої білизни.✅
  2. Бюстгальтери з кісточками (каркасами) - це зло!❌ Насправді, це часто єдиний спосіб тримати пишні груди в правильному положенні і забезпечити їм надійну підтримку. Я не уявляю своїх ліфів без каркасу, але постійно слідкую за двома факторами: 1) щоб каркас при примірці в жодному разі не наповзав на м'які тканини; 2) щоб після декількох місяців користування каркас рухався разом з тілом, а не зміщувався при поворотах тулуба в протилежну сторону. Я знов закликаю піти на брафіттинг, щоб вам показали і ви пощупали пальчиками де і що має бути саме на ваших грудях.✅
  3. Якщо чашка малувата, то її можна компенсувати більшим об'ємом.❌ Дивитися пункт 2. Взагалі не розумію, чому я раніше в кожному магазині чула таку шкідливу пораду. Мені казали, що моя чашка Е/F з об'ємом 70-75см. може влізти в чашку D, якщо там буде 80см.😅 Вважаю, що в таких магазинах до чека мають степлером прикріплювати візитку мамолога. Так, розміри чашок у виробників можуть відрізнятися, тому важливо знати, що: пояс ліфа має щільно прилягати до тіла, забираючи навантаження з бретелей (інакше - привіт проблеми зі спиною і сутулість), тобто, об'єм не має бути більшим за обхват під грудьми. Оті три позиції застібок позаду не для того, щоб при примірці підлаштовувати ліф, а для того, щоб при носінні ми могли компенсувати втрату еластичності пояса.
  4. Спортивні топи відомих спортивних брендів краще підходять для занять спортом.❌ Я стільки тих топів перепробувала, але так і не знайшла такий, що буде тримати мої груди у правильному положенні. Через це мої перси постійно в тих топах пріють, а плечі натерті і болять. На жаль, я ще не купила собі спортивний бюстгальтер, але в листопаді планую це виправити. Пишногруді дівчата, не повторюйте моєї помилки з пошуку в найках-адідасах спортивного топу, але затямте, що спортивний бюстгальтер відрізняється від звичайного: має бути виготовлений з мікроволокна, щоб тіло дихало, а бретелі повинні бути на подушечках.✅ Такий бюстгальтер фіксує груди, знижує їх активне коливання, і запобігає появам розтяжок.

Я б ще багато чого могла написати про вибір бюстгальтера, але якщо ви потрапите у чарівний світ брафіттингу, то ви зрозумієте як це, коли бюстгальтери самі обирають ваше тіло.

Існує стереотип, що пишні груди - це привід для гордості, але моя реальність інша.

У дівоцтві мої груди отримували занадто багато неприємної уваги від чоловіків, тому я стала ховати декольте не лише за об'ємним одягом, а й у сутулості. Можу тільки уявити скільки жінок не ходить на обстеження грудей через психологічні травми та набутий через них страх показувати свої груди кому-небудь. Якщо почуєте від своєї подруги, що вона соромиться вдягати глибоке декольте, то не поспішайте втішати її словами "мені б таке!" абощо, а краще запитайте чи заважають їй ці емоції відвідувати гінеколога/мамолога. Може так статися, що вашій подрузі потрібна підтримка.

Будьте здорові!