PILIRINA 💛💙

Нічний йогурт від Soika

Нічний йогурт від Soika

Моя шкіра обожнює цей крем: розкішний склад і чудовий розслаблюючий аромат дарують їй якісний вечірній догляд. Майже місяць я щовечора користувалася Soika Yogurt Intense Balm і готова поділитися своїм чесним враженням про нього. Зазначу, що склад вражаючий, тут багато різних інгредієнтів, при цьому всі є натуральними.

Здивована, що такий бюджетний крем із ідеальними складовими має ще і додаткове пакування - картонну коробочку на якій розміщений опис технології виробництва крему, інструкція з використання. Його не соромно подарувати.

Обʼєм - 50 мл. Туба зробленого з якісного пластику. Ще мені тут подобається кришка фліп-топ, що зручно, коли ж нігті, бо зазвичай креми з баночки я витягую за допомогою спеціальної палички, бо текстура забивається під нігті. Це для мене важливий нюанс, тому закцентую на ньому увагу.

Перше, що я відчуваю щоразу, коли відкриваю баночку з кремом, це неймовірно ніжний, приємний аромат.

За консистенцією крем середньоі щільності, але у нього м'яка текстура схожа не батер. Текстура приємно розподіляється по шкірі, ніби тане від тепла шкіри. Але він не тільки зволожує, а й живить шкіру, глибоко відновлюючи її під час сну.

Yogurtene Balance включає в себе пребіотик інулін та йогурт 👌

▪️Білки молочної сироватки живлять та відновлюють шкіру, надаючи їй пружності та еластичності.

▪️Лактоза забезпечує інтенсивне зволоження, роблячи шкіру м'якою та ніжною на дотик.

▪️Молочна кислота допомагає відлущувати відмерлі клітини, розкриваючи природне сяйво шкіри.

▪️Вітаміни А і В, мінеральні сполуки забезпечують зволоження і постачання живильних речовин.

▪️Натуральний зволожуючий фактор Aquaderm® SP забезпечує чудове зволоження шкіри, сприяє утриманню вологи і попередженню втрати трансепідермальної води.

▪️ Інулін - це природний пребіотик, який дбає про здоров'я шкіри, зволожуючи та живлячи її зсередини.

▪️СО2-екстракт зеленого чаю - потужний антиоксидант допомагає боротися з вільними радикалами, зменшує запалення та надає шкірі здоровий вигляд.

▪️Вітамін F допомагає утримувати вологу, роблячи шкіру м'якою та еластичною, сприяє регенерації клітин, зменшуючи ознаки старіння та зміцнює бар'єрні функції шкіри, захищаючи її від зовнішніх агресорів.

На одне застосування йде невелика кількість крему. Незважаючи на його густу консистенцію, він дуже м'який, тому його не потрібно багато набирати. При цьому наношу крем не тільки на обличчя, а й повністю на шию.

Іноді здається, що він безкінечний.

Можу сказати, що це максимально приємний, м'який догляд. При використанні крему немає ніяких неприємних відчуттів, почервоніння чи подразнення. Шкіра практично миттєво зволожується, розгладжується. А в комплекті з гарним сном вона виглядає ще і відпочившою.

Люблю такі ніжні засоби для догляду за шкірою. У Soika Yogurt Intense Balm подобається все, починаючи від зовнішнього оформлення, розкішного складу, аромату, відчуттями. Ну і, найголовніше, мені подобається, як моя шкіра реагує на нього, тому із задоволенням користуюся ним сама і рекомендую його.

16 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
16 грудня, 2024