alena.rosee

#mybeautyachievements2024

#mybeautyachievements2024

Попиваючи недавно каву, я вирішила знайти і почитати січневий допис про бьютіплан, який ми всі тут дружно писали, якщо чесно я за рік його ні разу не відкривала, тому навіть забула що там писала)))

https://club.makeup.com.ua/post/28519/

На наступний день зявився цей конкурс, тому з цікавістю і сама подивлюсь що зробила, а що ні 🤭

Давайте подивимось 💕

Січень: Не знаю хто як, а я пару років точно як в тумані.  В мене вже давно є думка та дилема: чи виділити для бьюті окрему сторінку та розвивати її чи повернутись до старої особистої , тому це завдання буду вирішувати вже ось - ось 🤭

Грудень: Я створила сторінку в соц мережі, і хоч приділяю ій уваги менше, чим хотілось, але ця сторінка мене радує та приносить свої плоди у вигляді нових знайомств та пропозицій . Знаю що хочу змінити, але то лінь, то часу нема, та помаленьку я все ж перетворюю її в те, що хочу, бо вести сторінку щоб вона приносила максимум це як повноцінна робота. Але я задоволена, що вирішила все ж таки зробити бьюті акаунти у соц мережах. .

Січень: Любити себе ще більше , менше читати всього підряд що треба і не треба , а краще в цей час робити щось , що приносить радість чи дохід (або те і те).

Грудень: Любов до себе є, а ось періодично все ж читаю всяке непотрібне в інфо просторах, тим витрачаючи час, тому помаленьку , але перестаю витрачати час та нерви понапрасну на сумнівні читання.

Січень: Трошки схуднути (ну на пару кг) та повернутись до хоча б домашніх спорт вправ , до йоги, згадати шпагат , який раніше без проблем могла робити. Та повернутись до масажів. Почну з масажу обличчя. ☺️

Грудень: Схуднула до норми, більше не хочу, не люблю мега худобу, масаж обличчя роблю періодично, навіть девайси придбала , і мікроструменевий, і вібро, і гуаш )))

Січень: Удосконалення навичок та знать для роботи - це цікаво та потрібне, навіть для збільшення доходу . Тобто пройти нові цікаві курси. 📚

Грудень: Все що я дізналась нового за цей рік - завдяки тому що цікавилась цим і самостійно опановувала навички чи знання. Восени я придбала пару курсів, але вони виявились нецікавим , вода водою, можливо то я вже така умна-розумна, але подумала що краще б за ці гроші придбала додаткове проф світло чи ще щось для фото))

Січень: в догляді перестати купляти те, що не треба , не дуже хороше чи сумнівне. Хоча чесно , тут я вже маю результат та перестала скупляти щось «бо акція» або «бо подарунок до покупки».

Грудень: Не купляю і навіть не користуюсь аби чим, стало нецікаво , а подарунки зараз рідко цікаві бувають))) але акції люблю, такий собі акціонерт🤭

Січень: Розвиток блогінга і тут.🤓 Мейкап дав можливість мені побороти апатію та повернутись до бьюті фото в 23 році. А дівчата тут - надихають робити більш якісні фото . Також хочу навчитись деяким трюкам з відео. Але треба більш хорошим телефон та мабуть докупити проф світло, бо такого нема зараз.

Грудень: Я зареєструвалась на Мейкап Клубі в самому початку його існування , зробила пару дописів, але спочатку не зрозуміла чи потрібно мені це. В 23 році десь з травня я подумала що це цікава ідея і якраз можна заняти думки чимось приємним, почала потроху активничать, приймати участь в конкурсах, але  робила паузи по декілька місяців. Тому саме хорошу активність тут можу вмістити десь в рік, а це саме в цьому році я почала приділяти блогу час, удосконалювати його.

Майже у всіх конкурсах я приймала участь, навички фото - відео удосконалила, але я себе люблю критикувати)

Світло, штативи , реквізити до фото, фони - докупила, але телефон досі не обновила, але є камера дзеркалка , користуюсь якщо не лінь або для яскравих кадрів ☺️

Січень: Співпраця з новими брендами , авжеж , хочется з нашими

Грудень: За це рік я познайомилась більше ніж 50-ти новими брендами , для мене, це і наші, і іноземні, отримала вигідні пропозиції та навіть з деякими подружилась .Тішусь такому результату. 💫

Січень: Хочу фотосесію і не одну

Грудень: Ну було мало проф фотосесій, чесно, якось було не них , а більш по настрою, але наздогоню цей пунктик ))

Січень: Я обожнюю подорожі , без них важко , тому на новий рік в мене є в списку пару нових країн для туризму в хотілках

Грудень: Тут все в нормі, план виконала , поїздки були робочо-особисті, так що можна записувати і в туризм, ахаха)

Січень: Для волосся хочу більш досконалий догляд підібрати , але тут треба тестити . Та навчитись швидко робити проф укладку.

Грудень: Для волосся познайомилась б цікавими засобами і авжеж є свої фаворити, укладку роблю на керамічний браш.

Січень: Парфуми . То моя любов . 💫 В минулому році я більшість колекції роздала /поміняла / випшикала. Але є реальні парфум-хотілки .

Грудень: По парфумам також план виконано, я познайомилась з сотнею , без перебільшення, нових парфумів, деякі в мене є у флаконах, міні чи семплах, досі обожнюю парфумерне, тому з радістю продовжую шукати цікавинки.

Січень: Не жаліти нічого косметичного - парфумованого .

Грудень: Ну я не дуже жаліла, але було таке, зараз ні, я користуюсь всім що є вдома найкращим і не жалію Форда чи крему Діор, образно, не залишаю на потім.

Авжеж, були більш особисті пунктики та нематеріальні, про таке писати не буду. 🤭

💜Ще до Бьюті пунктиків (бо конкурс саме про Бьюті) можу дописати:

1. Покращила якість волосся , бачу це і реально , і по фото до продуктів ;

2. Я чередую гель лак і звичайний, обираю хороші , нігті не вередують)))

3. спробувала цікаві бренди по догляду

4. перестала регулярно фарбувати та навіть тонувати волосся

5. почала користуватись Пілінгами для шкіри голови

6. відмовилась від автозасмаги

7. оцінила шовкові резиночки для волосся 🤭

💕Хочу подякувати МейкапКлубу за таку платформу, це просто прекрасний простір для релаксу, для того щоб подумати та написати про щось гарненьке .

А як приємний бонус - статистика , дякую, я приємно здивована! Бачу що мої старання не дарма , навіть якщо хоч одній людині допис допоміг у виборі продуктів чи парфумів. 🤩

💕Я дякую своїм читачам, ціную всіх та для вас пишу про різні цікавинки, знаходжу новинки та роблю свотчі помад у будь-яку погоду.

💐Тут за активній рік, я знайшла онлайн подруг, дівчат по інтересам, реальних подруг, з кимось ми перестали спілкуватись, з кимось навпаки здружились, все як у жіночому колективі, весело та цікаво))

😉

Дякую! 💐

16 грудня, 2024
alena.rosee
16 грудня, 2024