Мої б'юті-досягнення 2024
Плану не було, але ось що вийшло
В конкурсі я брати участь не збиралася, бо наразі за кордоном, але ваші дописи такі надихаючі, що я вирішила теж підвести свої підсумки. Приз - не головне, бо як приємно просто згадати свої маленькі перемоги за рік!
Я зовсім нещодавно створила тут акаунт, тому коротенько розповім про себе: в першу чергу мене цікавить догляд за волоссям; я мрію його відростити до талії - цієї довжини у мене не було навіть в дитинстві. Також я люблю звичайні лаки для нігтів.
Я не писала на початку року список саме б'юті-планів, але мій 2024 був насиченим різними подіями, у б'юті-сфері в тому числі. І в цьому сенсі я хочу йому подякувати:
- Я вийшла з чорного кольору волосся, в який фарбувалася майже рік. До речі, зробила це самостійно і дбайливо;
- Підібрала собі догляд, який дозволив мені не відрізати волосся після цього;
- Відростила волосся: було трохи нижче плеч, а зараз нижче лопаток;
- Купила собі шовкові резинки для волосся - тепер вони завжди зі мною, а також шовкові аксесуари для сну;
- Пройшла курс лікування ретиноїдами, а саме адапаленом, задоволена. Чому я не зробила цього раніше?
- Нарешті почала користуватися SPF;
- Повернулася до тренувань після травми, що сталася торік, відновилася і продовжила йти до своєї мети по фігурі. Моя любов вже четвертий рік - це силові вправи. Цей пункт був одним з найлегших, бо зал я люблю, він не забирає ресурс, а дає. Він є тим секретом, що допомагає моєму даху триматися на місці в складні часи.
- Відкрила для себе Мейкап Клаб! Ще не дуже тут розібралася, але із задоволенням читаю, мені подобається.
Також є дещо, що я не можу назвати завершеною справою. Тут те, що не вдалося взагалі, лише почалося чи просто ще триває:
- Я ношу брекети і мріяла зняти їх перед зимовими святами, але, на жаль, цього не сталося, знімуть вже в 2025. Але посмішка вже виглядає гарно;
- Ретиноїди змінили мою шкіру не тільки в позитивному сенсі: вона стала ще чутливішою та сухішою. Треба підбирати догляд, а у мене більшість життя шкіра була безпроблемна і я про це мало що знаю. Звісно, я пробувала багато чого, але просто не бачила ефекту. Тепер треба все підбирати з нуля, та ще й з урахуванням нових незвичних потреб. Цього року я не впоралася з цією задачею, але вже почала пробувати різні засоби (буде що розповісти у майбутньому!);
- Я хотіла частіше робити макіяж для фото, свят та й просто для творчості, але не могла себе змусити і фарбувалася лічені рази за рік, а половину косметики довелося викинути, бо були явні ознаки, що термін придатності сплив... Тепер гадаю, чи треба воно мені взагалі;
- Те ж саме з кольоровим манікюром: я обіцяла собі після відновлення від гелю частіше користуватися лаками, але весь час робила просто гігієнічний манікюр;
- Я почала відрощувати брові, бо вони чомусь стали тонкішими з часом, але ростуть вони дуже повільно, тож мети я ще не досягла.
Дякую всім, хто дочитав до кінця. Мені дуже сподобався цей челендж, я читаю кожен допис з його хештегом. Ви надихаєте, і я бажаю кожній та кожному бути вродливими та щасливими ❤
Коментарі (0)