KsuLv

БОРОТЬБА З ПІДОШОВНИМИ БОРОДАВКАМИ!

Цей допис містить не зовсім естетичні фото, але я готова ними поділитися. Рік тому під час педикюру мені майстер сказала, що я маю підошвинні бородавки. До того я про це не знала, оскільки вони мене ніяк не турбували і візуально я їх не бачила (не часто на той момент оглядала свої стопи, після того як дізналася все змінилось навпаки).

Першим у боротьбі з ними пішов кератолітичний засіб «Папіллек».

Що ж це за препарат?

Це рідина коричневого кольору, що має різкий кислувато-травʼяний аромат з домінуванням оцтових нот (не зовсім приємний, але не критично). "Папіллек" зарекомендував себе як ефективний засіб від таких утворень на шкірі, як папіломи, бородавки, себорейні кератоми, натоптиші, мозолі, шпори п'ят. Засіб з активним кератолітичним ефектом розм'якшує роговий шар, дозволяє швидко позбутися від малоестетичних, нерідко, хворобливих утворень на ступнях, пальцях рук, шиї, спині.

Склад:

🌱 екстракт чистотілу

🌱 полісахариди

🌱 оцтова кислота

🌱 лимонна кислота

🌱 йодид калію

🌱 ароматичні трави

Як використовувала:

Наносила я його через день, на ніч на чисту шкіру протягом 7 днів. Препарат швидко підсихає, не забруднює одяг. Через тиждень знову повторила застосування засобу.

ЗВІРНІТЬ УВАГУ! Виробник рекомендує застосовувати засіб через день, виконати від 1 до 3 обробок. Якщо результат буде недостатнім, повторити через 2-3 тижні. Проте я хотіла отримати швидкий результат, тому застосовувала по своїй схемі. Правда тоді я ще не знала, щоб позбутися бородавок знадобиться близько 1 року!

У мене ніяких неприємних відчуттів не було. На початку застосування спостерігалося незначне пощіпування. На наступний день зʼявлялося лущення шкіри, що підтверджувало дію препарату. 18 листопада отримала такий результат як на фото вище. Чи влаштував він мене? Ні! Тому я звернулась до дерматолога, який сказав, що бородавки у мене глибокі, тому їх краще видаляти рідким азотом. І з того часу ми розпочали курс їх видалення.

Загалом для остаточного видалення бородавок мені знадобилося 6 місяців. Зараз бородавки відсутні повністю, наявні незначні сліди після них у вигляді плям світлого кольору, але вони мене зовсім не турбують, тому результатом я цілком задоволена!

Папіллек ефективний для поверхневих утворень, таких як папіломи чи мозолі. Його кератолітичний ефект допомагає розм’якшити шкіру і сприяє поступовому зменшенню уражень. Але для глибоких бородавок його дії недостатньо. Рекомендую проконсультуватися з дерматологом для оцінки глибини уражень та вибору оптимального методу лікування. У моєму випадку остаточний результат вимагав комплексного підходу, але результатом я задоволена.

16 грудня, 2024
KsuLv
16 грудня, 2024