Ирина ❤️

Діючий засіб від папілом + фото

Діючий засіб від папілом + фото

Про цей засіб я дізналася від своєї знайомої, вона вже давно та успішно ним користується.

Від виробника: препарат «Папіллек» гарантує повну ефективність у боротьбі з такими проблемами, як папіломи, натоптиші, кератоми, бородавки. Препарат можна застосовувати на будь-яких ділянках шкіри. Також він абсолютно не залишає рубцевих змін. Його легко використовувати при множинних ураженнях шкіри, оскільки емульсія не містить шкідливих речовин.

Засіб має коричневий колір, пахне оцтом, але терпимо. У комплекті з ним йдуть 2 дерев'яні зубочистки, призначені для точкового нанесення. У видаляла їм кілька дуже мізерних папілом на тілі, мазала десь близько 3 разів, але так як я не знала яка буде реакція шкіри на нього, наносила прям зовсім трошки. Так само видалила чоловікові кілька зовсім маленьких папілом у очі, у нього вони підсохли і взялися кіркою з 1 разу, десь через 4-6 днів кірки відпали. У нас вони були зовсім маленькі і плоскі, тому зісіб повністю наносила на них, але якщо у вас якісь великі висячі папіломи, то мазати потрібно саму ніжку, яка стикається зі шкірою.

Додала колаж з папіломами чоловіка, фото до я не подумала зробити, на фото це вже коли були кірочки які підживали ( кірочки з'явилися відразу наступного дня) відпали десь через тиждень. Збоку під оком там було не 2 а 4 папіломки все поруч, просто дві вже відпали того дня коли з зробила фото. Мастила всього 1 раз акуратно точково тільки на самі папіломки. Слідів після того, як вони відпали, не залишилося, головне не зривати їх.

Засіб працює, може на комусь не з 1 разу, але можу його рекомендувати 👍

Діючий засіб від папілом + фото
Діючий засіб від папілом + фото