Кузя Ю-а

Супер боксик від makeup

Супер боксик від makeup

Вау — це лише початок! Я виграла боксик, наповнений улюбленими бестселерами та легендарними засобами, які вибрані з такою любов’ю, що серце просто тане. Кожен аромат і продукт у цьому боксі — справжня мрія, яка тепер стала реальністю! 🩷

Почнемо з надлегкого тонального в форматі сироватки Від легендарного Max Factor!

Супер боксик від makeup

Ідеальний колір особисто для мене і напевно, тепер це мій любимчик. Також, в засобу супер аромат!

Додам до опису офіційного, що все ж таки це не плотне перекриття. Це швидше магічна паличка для сяяння природнього та натурального тону. Мені особисто зайшов на 100%.

Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation - зволожує та маскує! Тому так - беремо ) не сумнівайтесь.

Як на мене, а особливо зимою - досить елегантно та ванільно. Не відчуваю якихось нот, що б різало носик. Бо бачу, що кожен по різному сприйняв аромат. Мені він підійшов дуже органічно!

Burberry Goddess — це витончений аромат, який огортає теплом ванілі та дарує відчуття сили й гармонії. Його багатогранна композиція із солодких, деревних і лавандових акордів ідеально підкреслює жіночність, а стильний флакон доповнює образ сучасної впевненої жінки.

Дуже теплий та затишний зимою 🩷

От зацінила! Реально, дуже зручна подача в тюбику з охолодженням в ролику. Дуже і дуже топова штука на ранок.

Rimmel Multi Tasker Wake Me Up – ідеальне рішення для швидкого освіження шкіри та маскування слідів втоми. Легке нанесення, приємний тонізувальний ефект і сяйний фініш роблять цей продукт справжньою знахідкою для повсякденного використання.

І так, такий формат в мене вперше!

Впевнена, що цей бокс я запам'ятаю за його 100% попадання)

Бо туш - це фурор. Вії до небес!

Max Factor False Lash Effect – це ідеальне поєднання об’єму та легкості нанесення. Завдяки унікальній формулі та великій щіточці, туш додає віям виразного об’єму без грудочок, створюючи ефект накладних вій.

Найцінніше - ультрачорний колір та ефект! Щіточка велика та об'ємна, я до таких звикла)

Тому радо пропоную оглянути і мій інший постик з подарунками від клубу 🩷 тут https://club.makeup.com.ua/post/58533/

Marc Jacobs Perfect Elixir.. це просто вау!

Для мене це хвиля тепла, солодощів та елегантності. Абсолютно мій аромат на цю зиму!

Насичений та багатогранний аромат, що огортає теплом і спокусою. У початкових нотах ніжний мед поєднується з кислинкою ревеню та соковитою сливою, створюючи яскравий вступ. У серці аромату розкривається глибока амбра, підкреслена витонченим апельсиновим цвітом. Завершується композиція солодкістю ванілі, насиченістю пачулі та загадковою смирною, залишаючи чарівний шлейф. Ідеальний вибір для тих, хто цінує гармонію між чуттєвістю та елегантністю.

Так, тепер це мій міні фаворит 🔥

23 грудня, 2024
Кузя Ю-а
23 грудня, 2024