lyuba_belllaaa

Підводки до 200 грн: яку обрати Eveline Waterproof Variete Eyeliner чи Patricia Ledo Feutre Black?

Підводки до 200 грн: яку обрати Eveline Waterproof Variete Eyeliner чи Patricia Ledo Feutre Black?

Багато років користуюсь лише фетровими підводками - вони не такі довговічні, але тонко малюють і не встигають висохнути. У бюджеті до 200 грн їх не так багато, тому вирішила потестувати разом обидві.

Пройдемось по характеристикам?

Упаковка

Eveline легка, пластикова, видно, що бюджет. Не затирається, але я і не ношу її з собою. Накінечник трішки тонший ніж у Патриції.

Patricia Ledo металева, важкенька - виглядає як люкс, з напиленням крапель води💎 Подобається як лежить у руці. Але, через приблизно 3 місяці використання, нижня частина упаковки відвалилась, і знімати ковпачок стало mission impossible🥺Не знаю, чи це проблема лише мого екземпляра - але дуже прикро, бо зняти ковпачок з цього козваючого футляру неможливо. Нижче фото. Накінечник товщий ніж у Евелін.

Текстура

Eveline - екстра-чорна, трішки глянцева, ідеальна.

Patricia Ledo - екстра-чорна, але трііішечки затікає у зморшечки і складки.

На фото - зверху Патриція, знизу Евелін.

Стійкість

Eveline - отут нас чекає сюприз. Підводка, що має у назві слово "водостійка", стирається мокрим пальцем 🧐

Добре, я рідку тру повіки, але покладатись на Евелін під дощем я б не стала все рівно. На фото зверху - Патриція, знизу - Евелін.

Patricia Ledo - теж трішки стирається, але знааачно менше.

Мінус для мене- патриція стирається міцеляркою і потребує троішки тертя, в той час як евелін я легко змиваю просто прикладанням ватного диску.

Загальна оцінка

Eveline 4.5

Все таки, Евелін мені більше припала до душі. Тонший фетровий накінечник, упаковка що не розвалюється.

Patricia Ledo 4

Не лише упаковка, а і трішки товщий фетр на кінчику - все це зіпсувало оцінку для мене.

Загалом, обидві підводки дуже непогані і варті своїх грошей 👏

Пробували якусь із них? Або може знаєте інші бюджетні хіти?

16 грудня, 2024
lyuba_belllaaa
16 грудня, 2024