wowmom

Виходить неймовірно красивий ефект, якщо нафарбувати вії синьою тушшю і додати трохи сяйва

Виходить неймовірно красивий ефект, якщо нафарбувати вії синьою тушшю і додати трохи сяйва

Привіт, красуні!

Ось уже тиждень ніяк не можу випустити зі своїх рук новинку від Maybelline - глітерну туш Sky High Space Diamond, про яку я зовсім нещодавно писала детальний пост https://club.makeup.com.ua/post/59581/ .

Там я описала, як нею користуватися, чи потрібна вона взагалі, і показала, як вона вона виглядає на віях при різному освітленні з чорною тушшю.

Я ніколи б не подумала, що мені так сподобається срібне мерехтіння, яке виглядає, немов сніжинки впали на очі.

І я також хотіла дізнатися, чи буде це так само чарівно, якщо поєднати Maybelline Sky High Space Diamond з синьою тушшю.

Бо, я вважаю, що синя туш - це маст-хев для трендового "icy makeup".

Перед тим, як наносити Maybelline Sky High Space Diamond, треба обов'язково дати висохнути вашій кольоровій підложці.

Адже, якщо цього не зробити, ви забрудните щіточку, і не отримаєте бажаний результат.

У загальному образі, як мені здається, макіяж вийшов дійсно казковим. Якщо зробити якусь тематичну зачіску та додати аксесуарів, можна легко перетворитися на Ельзу з мультфільму "Холодне серце", або чарівну фею.

А можна просто насолоджуватися такою сяючою родзинкою кожного дня. Тим паче, якщо у вас є синя туш.

Тепер сиджу думаю, який макіяж буду робити у новорічну ніч. Але те, що я буду використовувати Maybelline Sky High Space Diamond - це 100%.

Дякую за увагу 😘

16 грудня, 2024
wowmom
16 грудня, 2024