Бʼюті підсумки 2024 #mybeautyachievements2024
Ніколи не аналізувала свої успіхи (та й невдачі) за рік конкретно у бʼюті сфері. Тому залюбки приєднуюсь до челенджу і нового досвіду, бо ж не тільки нові засоби тестувати)
Отже, у цьому році нарешті відбувся прогрес у рутинних звичках, що відчутно покращують здоровʼя:
- Десь з осені почала регулярно приймати вітаміни і прямо відчуваю, як від цього краще організму. А заразом і загальне самопочуття стало приємнішим. Приймаю мультивітаміни від Life Extension – комплекс з основних вітамінів, потрібних для підтримки імунної системи, клітин, серця та мозку ✨
- Потрохи почала пити більше води. Для мене це досягнення, бо взагалі мені може бути достатньо і двох склянок. Але розумію, що для здоровʼя це є важливим. (до речі, прийом вітамінів і в цьому допоміг))
Досягнення, що стосуються клубу:
- Створила акаунт у клубі і почала вести цей блог 🤍 Рада цьому рішенню! І хоч поки не можу похизуватися регулярністю, йду до цього, а от якістю – можу🤭 Вдячна всім дівчатам за підтримку, увагу, щирість та справжність. Тут зібралося чудове комʼюніті 🙌🏻
- Завдяки клубу сталося моє перше відео з озвучкою, а тоді багато інших відео. Відчуваю себе собою у створенні контенту. А знімати про бʼюті – що може бути краще?
Власне пункти про догляд/мейк/ритуали:
- У 2024 році продовжую приймати себе без макіяжу і тепер можу це транслювати на загал. Так, з розширеними порами, вираженими темними колами і подекуди висипами. Але вже це не страшно 🫰
- Додала в бʼюті рутину гідрофільну олію і насолоджуюсь якісним очищенням (та живленням?) шкіри після макіяжу. У мене зараз закінчується від Etude House і я дуже задоволена 🤩 Міцелярка такого ефекту забезпечити не може 🤷🏻♀️
- А ще привчила себе мити пластмасові пляшечки після використання і здавати їх на переробку. В принципі, роблю так не лише з косметичними засобами, але їх буває важче відмити.
Звісно ж цей рік був вдалим і в плані знайомства з чудовими ефективними засобами. Частково про них звітувала в дописах, частково скоро буду!
Вдячна усім за цікавість до допису і бажаю вам з ще більшою цікавістю досліджувати це життя 🤍 Усім миру та вдалих бʼюті звершень у 2025!
Коментарі (0)