𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Набір "Посилений щоденний догляд", 6 продуктів

Набір "Посилений щоденний догляд" від LUM - це ідеальна база, що містить усі необхідні засоби для волосся, які забезпечать якісний догляд. А ще, що дуже важливо - косметика розроблена за участі лікаря-трихолога.

Такий набір підійде для всіх типів волосся, особливо для тих, хто прагне інтенсивного догляду та відновлення. Комплекс вирішує проблеми сухості, пошкоджених кінчиків, втрати блиску, регулює роботу сальних залоз і стимулює ріст волосся, забезпечуючи здоровий вигляд і тривалу свіжість.

Складається набір із 6 продуктів, а саме:

✓ Шампунь - LUM Shampoo Black Seed Oil, 250ml

Бальзам - LUM Balsam Black Seed Oil, 250 ml ✓ Маска - LUM Mask Black Seed Oil, 200 ml

✓ Пілінг для шкіри голови - LUM Scalp Peeling, 125 ml

✓ Спрей термозахист - LUM Protective Keratin Spray, 120 ml

✓ Флюїд для волосся - LUM Liquid Silk Fluid , 30 ml.

Оформлення усіх засобів стильне, прикрашають поличку у ванній кімнаті.

Шампунь LUM Shampoo Black Seed Oil

Формат шампуню зручний, оснащений дозатором. Потрібно зробити декілька натисків, щоб отримати потрібну кількість (у мене виходить приблизно 4 натиски).

Засіб містить високу концентрацію натуральних компонентів, серед яких гідролізовані пшеничні протеїни, екстракт ламінарії та олія чорного кмину.

Шампунь в міру густий, прозорий. Аромат у нього дуже цікавий і ні на що мені не схожий. Якщо, наприклад, олійка від випадіння з кмином мала виражений запах, характерний для кмину, то хоч, в шампуні і є ця складова, але я не відчуваю саме ці ноти. Загалом, аромат для мене приємний, ближче до чогось натурального, на волоссі відчувається після миття перші години, а потім зникає.

Волосся я завжди мию двічі і цей шампунь вже з першого разу дає гарну піну, а при повторному промиванні піноутворення виходить ще більш об'ємне.

Формула шампуню дуже делікатна, м'яко очищує волосся, та при цьому ефективно видаляє накопичені забруднення і себум. Під час миття волосся не плутає, воно не стає жорстким, очищення не до скрипу, але ретельне.

Я маю освітлене пошкоджене волосся і цей шампунь приємно здивував своїм ефектом. Він не пересушує довжину, не розпушує волосся, після нього спостерігається навіть трохи більше об'єму. Також присутнє відчуття ідеальної свіжості. Ще одним приємним бонусом виявилося подовження чистоти. Я маю жирну шкіру і зазвичай мию голову кожен день, або через день, та після цього шампуню можу це робити через 2 дні. Лупи, свербіння, чи ще якихось нюансів не викликав.

Отже, це чудовий засіб, який забезпечує якісне очищення і дбайливо ставиться до волосся і шкіри голови.

Бальзам LUM Balsam Black Seed Oil

Пакування таке ж саме як і в шампуню. Ідентичний флакон з дозатором, все справно працює.

Бальзам білого кольору, середньої густоти, має приємну кремову текстуру, аромат аналогічний шампуню.

Формула бальзаму містить високу концентрацію натуральних компонентів. Ключовими складовими є олії чорного кмину, арганії та жожоба, які забезпечують локонам заряд необхідних для підтримки життєвої енергії поживних речовин, цілющої вологи та реконструції.

Бальзам з легкістю розподіляється по пасмам, гарно їх обволікаючи, текстура його одразу тане. Тримаю його близько 3-ьох хвилин, змивається він без проблем.

Результатом від використання також задоволена. Засіб в повній мірі справляється зі своїми обов'язками.

Під час нанесення і при змиванні швидко розплутує волосся, чим надалі полегшує розчісування.

Він сприяє згладжуванню волосяної кутикули, зовсім не обтяжує, робить на дотик волосся м'яким, шовковистим і гладеньким.

Електризацію не провокує. Довжина після нього виглядає охайно, посічені кінчики слухняні, не стирчать.

Бальзам повністю відповідає моїм потребам і робить все те, що я очікую від такого засобу.

Маска LUM Mask Black Seed Oil

Маска випускається в пластиковій банці. На горловині присутній додатковий захист у вигляді мембрани, яка щільно фіксується.

Дуже мені подобається склад маски, бо вона містить безліч корисних речовин органічного походження.

Активні компоненти: еластин, жожоба, кератин, кокос, колаген, мигдаль, олія арганії, олія ши (каріте), протеїни, ромашка, чорний кмин.

Маска жовтого кольору, досить густа, по текстурі чимось схожа на кремовий баттер, так як відчутно масляниста, але не жирна, щоб прям олійна, просто така насичена сама по собі.
По волоссю розподіляється гарно, тане на пасмах і рівномірно лягає. Витримую її не менше 20 хв.
Змивається вона без зусиль, теж не обтяжує, об'єм не забирає.

Ефект від маски чудовий, вона відчутно зволожує волосся, наповнює його, непогано розгладжує і створює приємні тактильні відчуття, бо після неї воно гладеньке, пружне , еластичне і розсипчате. Візуально довжина виглядає більш доглянутою, а також присутній додатковий блиск.

Для мого пошкодженого волосся підійшла ідеально, покращує його стан. Витрачається економно.

Спрей термозахист -LUM Protective Keratin Spray

Спрей призначений для надійного захисту волосся від негативної дії високих температур стайлінгових приладів та їхнього інтенсивного відновлення.
Я практично завжди сушу волосся феном, тому без термозахисту ніколи не обходжуся, для мене це важливий етап в догляді.

Спрей в зручному флаконі, має 2 кришечки. Пульверизатор працює добре, рясно розпилює.
Засіб представляє собою прозору рідину.

Містить кератин і протеїни пшениці
Аромат - вау. Несподівано було в ньому почути соковитий вишневий запах, але він швидко вивітрюється і надовго не затримується.

Спрей ефективно справляється зі своїми обов'язками: одночасно і доглядає, і захищає від згубного впливу високих температур.
Він сприяє полегшеному розчісуванню, не склеює пасма, не робить їх жорсткими, сухими, чи липкими, волосся на дотик залишається приємним, м'яким і шовковистим.

Завдяки кератину, який являється будівельним матеріалом, засіб згладжує розпушені волосяні лусочки і надає гладкість. Не обтяжує, забезпечує легку укладку.

У використанні кератиновий спрей виявився приємним і дієвим, підіймає настрій своїм смачним ароматом. З ним волосся надійно захищене від регідратації в наслідок гарячого "подиху" фену і має гарний зовнішній вигляд.

Пілінг для шкіри голови LUM Scalp Peeling

Випускається засіб в тубі з м'якого пластику.
Горловина захищена фольгою, тому перед використанням треба відкрутити кришку і зняти її.
Сам формат зручний і практичний. Завдяки подовженому носику пілінг акуратно розподіляється. Повернувши кришку напів обертом, з'являється маленький отвір, через який виступають невеликі порції.

Пілінг представляє собою в міру густий прозорий гель, де в загальній масі міститься багато абразивних часточок білого кольору.
Аромат у нього дуже приємний косметично-ментоловий.

Активні компоненти: екстракт листя алое, екстракт рису, ментол, пантенол, гліколева кислота.

Пілінг треба наносити на вимите один раз шампунем волосся. Після активного масажу, який слід робити 1-3 хв., змиваємо засіб і потім знов миємо голову шампунем.
В процесі відчуття приємні і комфортні.
Абразивні гранули практично не відчуваються, щоб був ефект як від скрабу.
Одразу ж після розподілення є охолоджуючий ефект, такий гарно освіжаючий, але не морозний, щоб голова замерзала. В цей момент нічого не пече і зовсім не виникає чогось неприємного.

При змиванні вже помічаєш, щоб під пальцями волосся скрипить від чистоти. Змивається легко, абразив повністю вимивається і не застряє.
В результаті отримуємо ефективне очищення, неймовірну свіжість, наче шкірі голови стало легше дихати і пілінг зняв зайвий шар із ороговілих клітин. Також присутній додатковий об'єм і подовження чистоти волосся у прикореневій зоні.

У мене жирна шкіра голови і з цим пілінгом я можу мити волосся не кожного дня, а через 2, що вже являється великим досягненням.

Флюїд для волосся "Рідкий шовк" LUM Liquid Silk Fluid

Флюїд знаходиться в скляному матовому флаконі з піпеткою.

Об'єм: 30 мл.

Засіб містить мигдалеву олію, олію жожоба, гідролізований шовк, протеїни пшениці.

Флюїд досить густий, щільний, напівпрозорий, трохи мутний, візуально виглядає як гель, а тактильно немов маслянисто-силіконовий, та при цьому не жирний.

Аромат дуже приємний, наче парфумований, на волоссі присутній довго, але зовсім не набридає, напроти.

Використовувати слід на чисте і сухе волосся, бажано кожного разу після миття.

Я наношу невелику кількість флюїду, буквально декілька крапель. Попередньо розтираю засіб в долонях, а потім переношу на пасма. Витрачається економно.

Флюїд досить швидко вбирається. Після розподілення на долонях зовсім не залишається жирної плівки. Він не обтяжує довжину, не надає їй брудного і масного вигляду, не склеює, а ефект можна побачити одразу.

Після нанесення волосся ніби оживає, стає більш доглянутим і блискучим. Флюїд живить, наповнює, прибирає сухість, чудово дисциплінує посічені кінчики, надаючи естетичного вигляду. На дотик волосся стає приємним, еластичним і шовковистим.

Цей засіб володіє експрес дією, тому результат вже видно після першого використання.

Дуже ним задоволена, стан волосся з цим флюїдом суттєво покращується, воно прям випромінює сяйво.

Весь набір справив на мене позитивні враження, я в захваті від усіх продуктів, бо після них отримую справді прекрасний ефект.

Більше фото в каруселі

Дякую за увагу

16 грудня, 2024
16 грудня, 2024