Мої б’юті-досягнення 2024
Привіт MakeupClub 🖤
З моїм б’юті-планом на 2024 рік можете ознайомитись тут https://club.makeup.com.ua/post/28201/
А в цьому дописі я роскажу про свої б’юті звершення 😌
Багато чого хотіла, мало чого зробила. Mood мого року – Бен Аффлек.
❔ Пофарбувати волосся у бузковий колір
Вважаю цей челендж не зовсім справедливим, так як за фактом він тривав не 12, як передбачалося, а 11 місяців, а я хотіла зробити своє перетворення в січні 2025 року (на 12 місяць челенджу) і тоді змогла б повноцінно зарахувати цю мету. Я купила фарбу та все необхідне для цього процесу, в січні якраз хотіла оновитися. Але якщо вже вимагають зараз поділитися підсумками, ну що ж, приймайте роботу як є 🙄
Кілька разів за рік я підстригала кінчики, волосся у мене росте швидко, а фарбується повільно 🥴
❔ Зачіски щодня
Знаходити час на зачиску складно. Те, що зачіски я почала робити вже вважається досягненням? 😏
Найбільше я собі подобаюся саме з розпущеним волоссям, тому частково я не практикувалася з цієї причини, але коли все ж таки з'являвся настрій, то я робила зачіски в японському стилі використовуючи мої давні шпильки. Але я помітила, що почала купувати цікаві штучки, які будуть ідеально підходити під мій майбутній колір волосся. Цю мету вважаю незавершеною, тому що я досі не запарююсь над підбором зачіски під образ, але, мені здається, що справа зрушиться з місця, коли моє волосся почне мені більше подобатися 😸
❔ Консультація трихолога
Цю мету я почала досліджувати із самого початку челенджу, не відкладала, відвідала трихолога, навіть із деякими додатково проконсультувалася онлайн, зробила необхідні аналізи і... і все. Серйозних проблем я не маю. У догляді за волоссям додала лише олії.
Не до кінця зараховую цей пункт, тому що моя мета складалася з кількох підпунктів, і один з яких – розібратися, чи все у мене гаразд із якістю волосся та шкірного покриву. Думаю, що я не зовсім упоралася, але всьому свій час 🤗
✔️ Поліпшити навички мейку
Мейків я зробила не так багато, як хотіла, зате дуже намагалася пробувати та відточувати різні техніки. Гортай карусельку 😉
❔ Колекція моноцвіт
Я вибрала блакитний колір, і зараз моя колекція незакінчена. Натомість у мене є неймовірної краси хайлайтер, довгоочікувана палетка тіней, кольорова туш для вій і навіть блакитний блиск для губ.
✔️ Ідеальний парфум
Це виявилося дуже цікавою та яскравою подорожжю. Я знайшла для себе кілька ароматів, які повноцінно можу асоціювати із собою, з моїм вайбом. Але пошук не закінчився, бо у світі парфумерії ще стільки всього цікавого та надихаючого 😻
✔️ buff на тіло
Скраби для тіла та олії тепер моя любов 😍 Раніше я згадувала про свій фетиш на малинових засобах для тіла і волосся, так ось тепер за допомогою них я стала краще доглядати за своїм тілом, словом, любити його 💗
❔ Зелена палетка тіней
Ідеальну зелену палетку тіней знайти складно, і складніше її дістати. Тому я обрала інший шлях, довгий і непередбачуваний, тому що ніхто не знає, що станеться на кожному етапі цієї нелегкої мети – я вирішила зібрати свою зелену палетку тіней. Почала я з пошуку магнітної палетки, яка буде будинком для моїх однушок, і буде не тільки функціональною, а й доставлятиме мені візуальну радість. І я таку знайшла.
З тіней там поки що нічого немає, просто я окрім Clionadh Cosmetics там нічого не бачу, а до неї поки що не дотягує мій бюджет. Тому повільно, але продуктивно дотримуватимусь своєї мети 🤩
Я дуже задоволена результатом, повноцінно досягти аж 3 мети з 12 - дуже хороший результат для мене, враховуючи, як часто я кидаю почате, і як часто раніше стикалася з розчаруванням. Але насправді навіт цей досвід мене не мотивує ставити якісь там плани, бо це безглуздо та сумно, тому таке я зазвичай не роблю. Я дотримуюся стратегічної дії без зусиль, на повному розслабленні - так я гарантовано житиму в моменті і робитиму тільки те, що я дійсно хочу.
Коментарі (0)