Проблема втоми ніг, актуальна і взимку: Охолоджуючий гель для ніг від Shelly
У гонитві за подарунками для близьких ми намотуємо десятки кілометрів, через що наші ноги вимагають комфорту
Здавалось би, охолоджуючий гель створений для літа, але я так не вважаю. Проблема втоми ніг, це не тільки про спеку, через яку вони набрякають. О ні. Довгий час на ногах, вузька обув, швидкий темп, та й самі розумієте, підбори - все це викликає втому і не важливо, серпень зараз чи січень. Тож засіб який допомагає це побороти - актуальний завжди, особливо коли ти бігаєш по місту за подарунками.
Охолоджуючи гель для ніг, з ментолом та олією м'яти, є непоганим рішенням, для того що б подарувати ногам той самий комфорт, про який мрієш протягом важкого дня. За рахунок ефекту охолодження, ноги починають розслаблятися і з кожною секундою, ти відчуваєш що стопам стає легше. Вже через 5хвилин, ви відчуєте як починає сходити набряк, а стопи вже не так горять ( в мене саме так часто і буває - шкіра просто горить від втоми). Окрім цього, гель не просто освіжаючий засіб, який заспокоює та охолоджує шкіру. Певна річ - він зволожує і покращує стан шкіри стоп. В складі засобу знаходить сечовина, яка ідеально підходить для шкіри, що потребує пом'якшення і зволоження. По дії він такий же ефективний як і крема для ніг від цього ж бренду.
У продукта дуже зручне пакування : міцний пластиковий флакон, з гарною помпою всередині. Продукт дозується легко, нічого не забивається. Він має гелеподібну текстуру з приємним ментоловим ароматом. Ця текстура, при розподілі по шкірі - стає більш рідкою. Перший час, присутня липкість, але потім вона пропадає. Рекомендується наносити продукт масажними рухами, що ще краще допоможе позбутися втоми. Після використання, шкіра стає більш м'якою, свіжою, навіть кутикулі на пільцях ніг гель довподоби.
Тож для мене цей засіб актуальний як влітку, так і взимку і якщо ви теж відчуваєте таку ж саму втому і він у вас стоїть з думками "та то на літо" - спробуйте і відчуйте комфорт.
Коментарі (0)