Олешко Анна💜

Крем-бальзам Еліксир «Добра хода» від мозолів та огрубілої шкіри

Крем-бальзам Еліксир «Добра хода» від мозолів та огрубілої шкіри

Не знаю як хто, а у мене проблема натирання та мозолів як і вен не тільки з літнім взуттям. Взимку, особливо в ожеледицю я розтираю ноги не менше як в босоніжках...

Крем призначений для догляду за шкірою ніг, бореться з твердими мозолями і з огрубілою шкірою.

Приємний (моєму серцю 💜) фіолетово-білий дизайн. Нічого особливого але для бюджетних засобів головне склад та дія 😉
Туба велика, з кришкою і захисною фольгою. Доречі, фольга з великим язичком в її легко зняти і не треба ламати манікюри. На фото новенький ...
Об'єм 40 мл

Крем, чи скоріше бальзам дбайливо і ніжно прибирає ороговілі ділянки, усуває мозолі і натоптиші, перешкоджає виникненню тріщин, роблячи ніжки м'якими і гладенькими.
Крем має ніжну текстуру, легко і без залишку вбирається в шкіру, даруючи комфорт і приємні відчуття.

Також є дезодоруючий крем (зелений) для літа саме те.

Продукт містить спеціальний протигрибковий компонент, тому є дієвим захистом шкіри від грибків і шкідливих бактерій. До складу крему входять інгредієнти, які підсушують спітнілу шкіру. Натуральні олії зволожують і пом'якшують епідерміс, запобігають його лущенню.

ВАЖЛИВО
Засіб має у складі натуральні компоненти та масла тому алергіки будьте обережні. Все індивідуально!!!

вода, кукурудзяна олія, моностеарат гліцерину, гліцерин, стеаринова кислота, цетеариловий спирт, вазелінова олія, кокосова олія, вазелін, ланолін, віск бджолиний, саліцилова кислота, триетаноламін, карбомер, пропілпарабен, 2-бром-2 3-індол.

Показання
Застосовувати при затверділої шкіри, схильності до тріщин і мозолів. В моєму випадку просто дієвий доглядовий засіб.

Спосіб застосування
Деяка кількість крем-бальзаму нанести на хворобливу ділянку, акуратно масажувати до повного вбирання 2-4 рази на добу.
Але я наношу тільки наніч бо часу на всі маніпуляції немає.

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів. Не наносити на пошкоджені ділянки шкіри і слизові. При цьому крем не є лікарським засобом, а лише косметичним доповненням в догляді.

Умови та термін зберігання
Зберігати при температурі не вище 25 ° С в недоступному для дітей місці.
Термін придатності 24 місяці з дати виробництва. Дата виробництва вказана на упаковці.

Він бюджетний та має лікувальні властивості для швидкого загоювання. За такую ціну ефект досить непоганий. За одну ніч він не зробить ваші п'яточки як в новонародженого але через деякий час шкіра стає м'яка та зникає відчуття печіння.

Просто маж більше та вір сильніше

Але якщо серйозно, то ефект є

17 грудня, 2024
Олешко Анна💜
17 грудня, 2024