#mybeautyachievements2024
Рік чесності із собою
Цей рік пройшов так швидко, що я не встигла оговтатись. Але для мене він став роком прийняття та випробування себе в різних сферах.
Побачила в багатьох дівчат ідею взяти пункти з планів, які були на початку року і порівняти, що дуже корисно, томк відкрила свій план: https://club.makeup.com.ua/post/28330/
І перечитавши заголовок "бути кращою версією себе" - абсолютно не про мене зараз. Ні, мета досягти якогось ідеалу - це знецінення себе реальної в момент. Тільки прийняття та любов до себе - ключ до успіху, а дисципліна та розуміння мети дасть бажаний результат. Але, звичайно, без крайностей, бо буває люблю заганятись, сама собі найбільший критик деколи 🙄
Але пункти були доволі непогані, хоч і розмиті:
1. Виходити кожен день на вулицю. Вихожу тепер майже щодня, навіть коли цьооого не хочу, але коли розумію цінність піших прогулянок і надаю цьому значення, настрій на прогулянку є)
2. Піти на танці. Довго займалась до серпня, бачила прогрес та мені дуже подобалось, але здоровʼя підкосило, і мене затягнув гайморит 😤 Поки займаюсь вдома, але хочу відновити заняття.
3. Збалансоване харчування! Цьому я дуже рада, бо дотрималась цього пункту і тепер мій ШКТ мені дякує, і я відчуваю легкість. Взагалі це більше пов'язано з переїздом на початку року, бо я жила біля пекарні 😂
4. Гігієна сну. Ех, на жаль цього пункту я не дотрималась, бо мене часто на ніч бере якесь натхнення, і я багато пишу постів в цей час 😂
5. Більше води! Якщо чесно, води я пила ітак багато, але звичайно цього жаркого літа вона йшла літрами.
6. Частіше робити укладки волосся. В теплий період часу справді вдавалось, і я навіть придбала багато аксесуарів до нього, але зараз шапка руйнує всі плани.
7. Не боятись експериментів з макіяжем. Цього року я справді фарбувалась частіше, ніж будь-коли, і це все завдяки челенджам та дням народження в клубі 🤍 Я знов полюбила цю справу, і тепер для мене це хобі.
8. Реставрувати зуби! Тут ще зарано, не вийшло виконати, бо брекети ще не зняла)
9. Більше фотографувати себе! Промахалась, треба було ще частіше, але в порівнянні з позаминулим роком, то прогрес є.
10. Не забувати користуватись пілінгами, масками для волосся, і скрабом для тіла Дотрималась точно, бо коли і засоби класні, то і в кайф це робити.
11. Підняти скіли у фото та відео. Тут я якраз використовувала своє натхнення по повній 🤍 В підліткові роки я дуже любила фотографувати, але забула про це. А зараз це моя віддушина, я тут вкладаю себе всю, а також у відео та монтаж. Зрозуміла, що ця сфера мені подобається і треба продовжувати в ній розвиватись)
12. Зберігати дисципліну і мотивацію до всіх попередніх пунктів) Дисципліни бажали би мати більше, але думаю справитись на 70% теж непогано.
А також додам б'юті-досягнення, які склались протягом року і якими я пишаюсь:
1. Позбулась екскорійованого акне - це постійне самовільне пошкодження шкіри. У мене це почалось з початку війни через постійну тривогу і якесь накручування себе. Це вже переросло у пустули, але цього року я взяла себе в руки і пообіцяла собі місяць не трогати шкіру. І вуаля, все почало зникати. Я цьому надзвичайно рада, бо це був мій комплекс. Зараз лишились сліди та ямки, яких важко позбутись, проте в цьому мені помагає ретинол та і цим я вже так не парюсь. Тому обов'язково потім з вами поділюсь результатами.
2. Прислухалась до потреб шкіри, і тепер мене не турбують комедони від надмірної кількості засобів. Тепер я наношу потрібну кількість, а не 15-кроковий догляд. Якщо відчуваю, що не хочу вмиватись зранку, не вмиваюсь. І ще один великим кроком, в якому я побачила результати - перестала використовувати гідрофільну олію чи бальзам щодня. Зрозуміла, що міцелярний розчин більш делікатний для моєї ітак тонкої шкіри.
3. Схожу на курс самомакіяжу уже цього тижня, де підберу для себе ідеальну декоративну косметику. Звичайно, я не перестану купляти всякі штучки для більш яскравих макіяжів, але дуже хочу дізнатись базу і що найважливіше, знайти ідеальний тон!
Рік став для мене відкриттям себе в б'юті, і повним захоплення від клубу. Дуже рада бути тут ❤️
Коментарі (0)